Nyhed

Dave Grohl udgiver bog – læs og hør uddrag

GAFFA.dk – alt om musik

"En samling af minder fra et liv levet højt" udkommer til oktober

Dave Grohl annoncerer, at han udgiver den selvbiografiske bog The Storyteller: Tales of Life and Music den 5. oktober.

Ifølge Foo Fighters-sangeren og den tidligere Nirvana-trommeslager bliver bogen en "samling af minder fra et liv levet højt". På Instagram-profilen Dave's True Stories, hvor han i forvejen fortæller anekdoter om sit musikerliv, skriver han videre: "Fra mine tidlige dage, hvor jeg voksede op i forstæderne til Washington, DC, til at tage på turné som 18-årig og til al den musik, der fulgte, kan jeg nu dele disse eventyr med verden, set og hørt fra bag en mikrofon. Skru op!"


Grohl skriver videre, at han begyndte med at skrive dagbog som teenager. Det startede dog for ham med at indtale sine tanker på en kassettebåndoptager. Grohl fortæller: "Fra teenageproblemer med piger til det smertefuldt komplicerede forhold til min far var mine tanker nu ikke længere bare neuroner, der brændte i min hjerne, de blev til lyd, der buldrede mellem Kiss-plakaterne på mit værelse, der befriede sig fra min tågede hjerne og tilbød en slags lydmæssig frigørelse. Jeg kunne tage et skridt væk fra mig selv og kigge tilbage med en anden linse og måske se, hvad andre så. Dette nye perspektiv udviklede sig til et helt nyt blik på verden: Altid optage, aldrig slette."

Dave Grohl og resten af Foo Fighters er aktuelle med deres tiende album Medicine at Midnight, som GAFFAs anmelder var begejstret for.

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Den perfekte, danserockende medicin mod coronakuller


Hør Dave Grohl læse et uddrag af bogen op og læs selv et uddrag nedenfor:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dave Grohl (@davestruestories)


ANNONCE