Nyhed

Love Shop tager på efterårsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Første turné med fuldt band i to år
 
Efter et år med lockdown melder Love Shop klar til en tour til landets spillesteder i efteråret 2021. Det bliver gruppens første turné med fuldt band i to år.
 
Nedlukningen er blandt andet blevet brugt på at turnere med det nedbarberede triokoncept "Love Shop 3”, hvor sanger og sangskriver Jens Unmack var på scenen med keyboardspiller Mikkel Damgaard og guitarist Mika Vandborg. Love Shop 3-touren var i øvrigt planlagt og annonceret før nedlukningen og måtte også udskydes fra foråret til efteråret 2020, men passede med sine siddepladser fint til corona-restriktionerne. Gruppen fortæller, at i mellemtiden er nye sange kommet til, og det enkle Love Shop 3-setup har i høj grad også inspireret til den nye musik.
 
Love Shop vil til efteråret turnére med fuld besætning, bestående af det klassiske hold bag Unmack med Mikkel Damgaard (keys), Thomas Duus (trommer), Mika Vandborg (guitar) og Nis Tyrrestrup (bas). Om den kommende tour udtaler Jens Unmack:
 
"Det seneste år har været en lang vandring uden alle de ting, der normalt lyser tilværelsen op. At samles til rockkoncerter er en af dem. Vi glæder os i Love Shop usigeligt til at komme ud og indtage de vitale oplevelser, vi før kun har taget for givet. Det har denne tid lært os, at de ikke er. De er derimod en luksus, vi hver eneste gang skal værdsætte og dele sammen, som var det både første og allersidste gang. Jeg er sikker på, det kun kan blive uforglemmelige, berusende og fantastiske aftener. Vi ser frem."
 
Love Shop albumdebuterede i 1990 med albummet, der også hed 1990 og har til dato udgivet 12 studiealbum, senest det anmelderroste og GAFFA-Pris-nominerede Brænder boksen med smukke ting fra 2019, og der er som nævnt også blevet skrevet nye sange siden da.
 
Turnéplanen er:
08.10 PALETTEN. Viborg
09.10 BYGNINGEN. Vejle
14.10 SKRÅEN I NORDKRAFT. Aalborg
15.10 TRAIN. Aarhus
16.10 STORE VEGA. København
19.10 BRUNDBY ROCKHOTEL. Samsø
20.10 TOBAKKEN. Esbjerg
21.10 GODSET. Kolding
22.10 FERMATEN. Herning
23.10 POSTEN. Odense
28.10 GIMLE. Roskilde
29.10 TEATERBYGNINGEN. Køge
30.10 MANTZIUSGÅRDEN. Birkerød

Billetsalg starter fredag d. 9 april kl. 10.00 via spillestedernes hjemmesider.
 
Varm op med "Underdanmark" fra albummet Brænder boksen med smukke ting, her fra Vega i foråret 2019:

ANNONCE