Nyhed

Niarn genopstår – giver koncert i 2022

GAFFA.dk – alt om musik

Syv år er gået, siden den danske rapper Niels Roos lagde sit alter ego Niarn i graven. Nu er tiden kommet til, at Niarn skal genopstå, hvilket udmunder sig i en koncert i Store Vega i København den 21. januar 2022.  

Den aalborgensiske rapper bragede ind på den danske hiphop-scene i 2004 med albummet Årgang '79. Det blev starten til en karriere, der to år efter bød på Antihelt, som ligeledes indbragte ham stor popularitet. I kølvandet på succesen kom albummet Rød Aalborg og mange timer på landevejen og diverse spillesteder rundt i landet. Det resulterede i et liv i overhalingsbanen, der endte i et livstruende misbrug. I 2014 tog Niels konsekvensen og tyrene ved hornene, da han begravede Niarn i et interview i Aftenshowet på DR1. Karrieren som Niarn var lagt i graven, og der var tid til Niels Roos.  

LÆS OGSÅ: Rap udskiftet med sang – Niels "Niarn" Roos er tilbage 


”Jeg satte min ædruelighed som den absolut højeste prioritet, foruden den havde jeg intet. Det betød et farvel til Niarn. Jeg kunne ikke tænke som Niarn, skrive som Niarn, leve som Niarn eller optræde som Niarn. Jeg skulle så langt væk fra mit hidtidige liv som overhovedet muligt,” udtaler Niels Roos i en pressemeddelelse.  

Anno 2021 har Niels Roos levet i ædruelighed siden sin indlæggelse. Han er blevet far og har brugt sin tid på at fortælle om Niarn i form af foredrag, bøger og dokumentarfilm. 

LÆS OGSÅ: INTERVIEW: Niarn er færdig – Niels Roos lever


Myten om Niarn lever, og fans henvender sig dagligt til Niels i ønsket om Niarns genopstandelse - og se ham live enten igen eller for første gang. Og nu er ventetiden forbi, når han til januar genopstår for en aften i Store Vega.  

Billetsalget starter den 4. april klokken 11 via Ticketmaster.   

Følg med i Niarns liveannoncering på Facebook


Indtil da kan du varme op med et af hans største hits, "Dobbelt A" om hjemstavnen i Aalborg:

ANNONCE