Nyhed

Rasmus Walter annoncerer jubilæumsturné

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren fejrer sit 20-års jubilæum som professionel musiker med en masse livekoncerter i hele landet

I løbet af de sidste to årtier har Rasmus Walter både nået at gøre karriere som forsanger i Grand Avenue og siden som soloartist, og det fejrer han nu med en Danmarksturne til efteråret ‒ se alle datoerne længere nede.

Grand Avenue brød igennem i 2003 med deres selvbetitlede debutalbum og singlen "What's On Your Mind". Frem til deres pause, som siden blev til en opløsning, nåede de tre gange at have P3’s Uundgåelige, de fik en nominering til P3 Prisen, udgav i alt fire album og både indspillede og turnerede i udlandet.


I en pause fra Grand Avenue indspillede Rasmus Walter en stribe sange på dansk, og da han i 2011 udsendte dem på sit selvbetitlede solo-debutalbum, tog hans karriere en drejning i opadgående retning. Han har nu udgivet i alt fem soloalbum, senest i efteråret 2020, hvor han udgav albummet I mit blod.

‘’I år er det 20 år siden vi skrev de første sange i mit gamle band Grand Avenue. Og det er 10 år siden jeg sprang ud som solist i eget navn. For to uger siden annoncerede jeg derfor en særlig 2001 - 2021 koncert i Falconer Salen,’’ fortæller sangeren i et opslag på sin Facebook-side, og tilføjer: 

‘’Nu er jeg glad for at afsløre at jeg tager rundt i hele landet med en koncert, hvor jeg ser tilbage på de første 20 år og giver en forsmag på fremtiden med mit fantastiske band.’’


I januar i år udgav han singlen ‘’Før Du Vågner Op’’, som var starten på hans engagement i verdens største børneorganisationen, UNICEF, hvor han netop er tiltrådt som officiel ambassadør. Overskuddet fra "Før du vågner op" går til UNICEF.

Billetter kan købes lige her

Se alle koncertdatoerne fra 2001-2021-turneen her:


14. oktober: Folkets Hus, Struer

15. oktober: Fermaten, Herning

16. oktober: Train, Aarhus


22. oktober: Bygningen, Vejle

23. oktober: Tobakken, Esbjerg 

28. oktober: Godset, Koldning


29. oktober: Kultur Hus, Svendborg

30. oktober: Posten, Odense

4. november: Skraaen, Aalborg


5. november: Tøjhuset, Fredericia

25. november: Sønderborghus, Sønderborg

27. november: Falkoner Salen, København


 

LÆS OGSÅ: Stort Rasmus Walter-interview: – Vi skal huske engang imellem at hive stikket ud 

 


Varm om op til koncerten med ‘’Finder Vej’’

 


 

ANNONCE