Nyhed

Se listen over udgivelser til Record Store Day 2021

GAFFA.dk – alt om musik

Eventet er ligesom sidste år fordelt over flere dage

I år byder Record Store Day på specialudgivelser fra blandt andre Amy Winehouse, Wolf Alice, Rage Against The Machine, St. Vincent, Elastica, Lady Gaga, The Cure, Rolling Stones og AC/DC. Den fulde liste kan se længere nede. 

Record Store Day er en årlig begivenhed, der har eksisteret siden 2007, og som fejrer de uafhængige pladebutikker. På Record Store Day sendes der en masse unikke udgivelser på gaden, både albums og singler, som kun kommer i de uafhængige pladebutikker, og som udgangspunkt skal købes fysisk ude i butikkerne.


Arrangementet foregår normalt en dag i april og på Black Friday hver november, men i år vil det blive afholdt den 12. juni og 17. juli. Sidste års event blev fordelt over tre datoer i august, september og oktober, da corona forhindrede arrangementet i at blive afholdt den 18. april som planlagt. På samme måde vil Record Store Day i år blive afholdt både 12. juni og 17 juli.

‘’Uafhængige pladeforretninger giver et vigtigt og nødvendigt fællesrum til at udforske, diskutere og dele den musik, der former vores liv. I betragtning af det dystre år, de har været udsat for under COVID-19-pandemien, ville enhver støtte, du kunne vise dem, være fantastisk. Den musikalske verden ville ikke være den samme uden dem.’’, siger Wolf Alice-bassisten Joff Oddie til NME

Se den fulde og ganske lange liste over årets udgivelser lige her.


Læs også: Her er de 40 mest solgte vinylplader i Danmark i 2020 

ANNONCE