Nyhed

GAFFA På Græs-aktuelt navn åbner for The Minds of 99 i Parken

GAFFA.dk – alt om musik

Bandet har flere store artister med sig, når de om få måneder spiller en udsolgt kæmpekoncert i Parken

Det er i dag blevet annonceret, at den GAFFA På Græs-aktuelle sanger Lord Siva skal varme op for The Minds of 99, når bandet den 11. september skal spille det, der på nuværende tidspunkt ser ud til at blive den største enkeltstående koncert, et dansksproget band nogensinde har spillet uden for festivalsammenhæng – ved siden af Volbeats koncert sammesteds i 2017. Med sig som dj har de desuden ELOQ, der er bandets ven og samarbejdspartner.

Lord Siva får lov at sætte gang i festen i Parken inden længe, hvor han med hitnumre som "Paris" med Vera, "Stjernerne" og især "Solhverv", der var et af de allerstørste danske hits i 2020, skal få gang i publikum. Sangeren har et tæt venskab med bandet og har tidligere turneret med dem ‒ og så er han gæstevokalist på deres seneste albumudgivelse Solkongen fra 2018. 


Hans seneste optræden til ØreSound Festival fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, der blandt andet kaldte hans optræden: “En absolut solid åbning af tredje og sidste dag på ØreSound”. Foruden sine hitsingler har Lord Siva tre albumudgivelser bag sig  ‒ 180 fra 2014, 3 fra 2017 og Lys fra 2020.

ELOQ er bedst kendt som en del af kollektivet Cheff Records med Kidd, TopGunn, Klumben, Raske Penge og Sukker Lyn. Derudover er han også en del af den elektroniske producertrio AVAVAV med DJ Er Du Dum Eller Hvad? og Unkwon. Han og Cheff-drengenes seneste optræden, også på ØreSound, fik ros og fem stjerner af GAFFAs anmelder. 

Koncerten i Parken er udsolgt, og deltagerantallet til koncerten bliver cirka 48.000.


Du kan i øvrigt inden længe opleve Lord Siva i anderledes intime rammer, når han optræder til minifestivalen GAFFA På Græs på Herslev Bryghus i Roskilde lørdag den 28. august sammen med Oh Land, Joyce, Greta, Høker, Ginne Marker, Pil og Gro. Der er stadig ledige billetter.

LÆS OGSÅ: GAFFA På Græs klar med det fulde program

Varm op til koncerten med Lord Sivas “Solhverv” og The Minds of 99s “Alle skuffer over tid”:ANNONCE