Nyhed

Journey fest 2021 færdiggør programmet

GAFFA.dk – alt om musik

Journey fest foregår på Copenhagen Distillery den 3. og 4. september.

JOURNEY fest fuldender programmet på Copenhagen Distillery den 3. og 4. september med to lineup tilføjelser – det danske indie-pop-country-inspirerede projekt Gorgeous og det svenske psychband Dungen (billedet).

JOURNEY fest var en af de sidste københavnske begivenheder, man kunne opleve, inden Danmark lukkede ned grundet Covid-19 pandemien. Nu er festen tilbage med både indendørs og udendørs koncerter på det nye venue Copenhagen Distillery ved Kløvermakren. Programmet byder på to dage med bands, der befinder sig forskellige steder på rock-, r&b- og popspektret.

”Vi har virkelig savnet at lave netop den her slags koncertformater”, fortæller Kasper Bisgaard, promoter hos smash!bang!pow, der står bag JOURNEY fest. ”Vi har altid præsenteret line-ups, der gerne skulle prikke til folks nysgerrighed og præsentere publikum for både de bands, de kender og elsker, og de bands de endnu ikke vidste, de kunne blive fans af. Den her udgave handler desuden om at gå på opdagelse sammen, for det er netop dét, vi har savnet allermest under lockdown”.

JOURNEY fest har eksisteret siden 2018 og har gennem årene eksisteret i flere forskellige formater. I år vil der være særligt fokus på danske og skandinaviske artister, som kommer med de nyeste kunstneriske tendenser og giver et bud på, hvor musikken bevæger sig hen.

Billetter kan købes HER

Program

Fredag den 3. september

Blaue Blume

Erika de Casier

Selma Judith

Bbybites

Communions

eee gee

Gorgeous

Hôy La

Lørdag den 4. september

Iceage

Dungen

SULKA

Velvet Volume

Brimheim

Prisma

Senseo

Yellow Spoon

LÆS OGSÅ: Kom til gratis sensommerkoncerter i Aalborg - Lord Siva på programmet

Tag forskud på glæderne med musikvideoen til Iceages "Shelter Song" fra albummet Seek Shelter:

ANNONCE