Nyhed

Little Dragon kommer til Danmark

GAFFA.dk - Alt om musik

De svenske hitsmede inviterer til elektronisk fest i København i november 

Oplev hits som “Ritual Union”, “Twice” og “Wildfire” live i DR Koncerthusets Studie 2, når den svenske electropopgruppe Little Dragon lægger vejen forbi København og giver koncert den 3. november kl. 20. 

Gruppens seneste udspil New Me Same Us udkom i de spæde dage af den verdensomspændende lockdown i marts sidste år og er deres første udgivelse gennem pladeselskabet Ninja Tune, der også udgiver for Kelis, Bonobo og mange andre. Albummet er deres sjette af slagsen fra og med debutudgivelsen i 2007.


Forsanger Yukimi Nagano mødte trommeslager Erik Bodin og bassist Fredrik Wallin tilbage i gymnasietiden i 1996. Keyboardspiller Håkan Wirenstrand stødte til senere, og trioen blev til en kvartet. Gruppen har både hittet hjemme og international og har samarbejdet med store navne fra musikindustrien som Flying Lotus, Damon Albarn, Kaytranada og De La Soul.

Nagano har desuden tidligere samarbejdet med Gorillaz, hvor hun både var sangskriver og lagde vokal på numrene ”Empire Ants” og ”To Binge” fra deres 2010-album Plastic Beach.

Billetsalget starter på fredag den 20. august, og billetter kan købes lige her


 

LÆS OGSÅ: ANMELDELSE: Kontrolleret identitetskrise 

Varm op til koncerten med “Hold On” fra Little Dragons nyeste album:

ANNONCE