Nyhed

Martin Hall opfører sit nye spoken word-værk med Thomas Li

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er lagt op til en spændende aften med litteratur og musik på Momentum i næste måned

Fredag den 10. september er der premiere på Inkubation, der er nyt værk af sangeren, sangskriveren og forfatteren Martin Hall og musikproduceren Thomas Li, som de har arbejdet på sammen i to år. Værket vil blive fremført på Momentum i Odense, og i samme omgang vil Ras Bolding genopføre sin koncertrække HCA Suite, der byder på musikalske fortolkninger af H. C. Andersens fortællinger.

Inkubation ‒ som er et værk, der består af en bog, en dobbelt-lp og en cd ‒ opererer i grænselandet mellem spoken word og electronica.  Musikken er produceret af Li, mens teksterne er skrevet af Hall, og den japanske musiker Kazutaka Kuroki har en gæsteoptræden på værket. Til fremførelsen på Momentum vil Hall og Li være akkompagneret af den visuelle kunstner Motorsaw, som de har samarbejdet med i anledningen. Hall og Lis optræden på Momentum er den eneste planlagte efterårsopførsel af Inkubation.


Ras Boldings koncertrække byder på musikalske goth-punk-elektro-fortolkninger af nogle af Andersens mørkere eventyr, nemlig Snedronningen, Skyggen, Historien om en moder, Den lille havfrue og Den lille pige med svovlstikkerne. HCA Suits bliver også vist fredag den 27. august i anledning af den traditionsrige H.C. Andersen Festivals i Odense. 

Boksen, der også udkommer 10. september, sælges til en samlet pris på 399,- og kan købes lige her.

Inkubation får premiere den 10. september kl. 20:00, og billetter kan købes lige her.


LÆS OGSÅ: Oplev H.C. Andersen som goth-punk-elektro-musik i Odense

ANNONCE