Nyhed

Mew spiller ekstra jubilæumskoncert i intime rammer

GAFFA.dk – alt om musik

Hvis man ikke nåede at få billet til jubilæumskoncerten i KB Hallen den 3. september, er det nu muligt at opleve bandet på spillestedet Rust den 1. september ‒ der samme dag kan fejre, at det langt om længe er muligt at åbne for fuld kapacitet

Det danske indierock-band Mew har i dag annonceret, at de spiller endnu en jubilæumskoncert, denne gang på Rust i København den 1. september kl. 20. Jubilæet skulle oprindeligt have været fejret i det coronaramte 2020, for at markere 15-året for udgivelsen af deres succesfulde fjerde album And the Glass Handed Kites fra 2006.

Til de to koncerter vil bandet for første gang fremføre hele And the Glass Handed Kites. Med store hits som ”Apocalypso”, ”The Zookeeper’s Boy” og ”Special” og flotte anmeldelser fik udgivelsen markeret, at den succesfulde og anmelderlovpriste forgænger, Frengers fra 2003, ikke var en enlig svale. Som en ekstra glædelig nyhed vil Mew derudover præsentere publikum for en række sjældne B-sider fra tiden omkring indspilningen af albummet. “Nogle af sangene har vi aldrig spillet live før, så vi glæder os virkelig meget til det her”, fortæller forsanger Jonas Bjerre.


Bandet debuterede i 1997 med A Triumph for Man, men gennembruddet kom dog først to udgivelser senere med Frengers fra 2003. I dag har de syv studiealbum i rygsækken, med Visuals fra 2017 som den seneste af slagsen. De nuværende medlemmer er forsanger og guitarist Jonas Bjerre, bassist Johan Wohlert og trommeslager Silas Utke Graae Jørgensen. Da And the Glass Handed Kites udkom, var guitarist Bo Madsen også en del af bandet, men han gik ud i 2015.

LÆS: MUSIKVIDEO: Jonas Bjerre og Blue Foundation-producer danner ny duo 

Varm op til koncerten med “Zookeeper’s Boy”:


ANNONCE