Nyhed

Volbeat slår ny rekord i USA

GAFFA.dk - Alt om musik

Der er masser af nyt fra det danske band, der derudover også kan afsløre, at de drager på deres første headliner-turné i næsten to år i næste måned, hvor de giver otte koncerter i USA

Volbeat delte i starten af juni singlen “Wait A Minute My Girl”, der lige nu ligger nummer 1 på Billboards Mainstream Rock-liste. Samtidig har bandet for nyligt udgivet en cover-version af Metallicas “Don’t Tread On Me” ‒ der kan høres længere nede ‒  i en god sags tjeneste.

“Wait A Minute My Girl” udkom i starten af juni sammen med den ligeledes nye single “Dagen Før”, som bandet har lavet med Alphabeats Stine Bramsen. Førstnævnte er Volbeats niende nummer 1-single, hvilket gør dem til dét band, placeret uden for Nordamerika, med flest nummer 1-sange tilsammen på Billboards Mainstream Rock-liste nogensinde.


Metallica-coveret er en del af det kommende album The Metallica Blacklist, der indeholder over 50 forskellige artisters fortolkninger af bandets sange. Udgivelsen kommer i anledningen af 30-års jubilæet for bandets kendte, selvbetitlede album fra 1991, der også er kendt som The Black Album. Alt overskud fra The Metallica Blacklist vil blive doneret til velgørenhed, og støtter både Metallica “All Within My Hands”-fond, og et velgørende formål efter artisternes eget valg. Volbeat har valgt, at deres støtte skal gå til Børnecancerfonden.

LÆS OGSÅ: Hvorfor hader så mange Volbeat?

Bandet blev dannet i 2001 og debuterede i 2005 med The Strength / The Sound / The Songs. Det prisvindende band har haft enorm dansk og international succes, og deres hitsang “For evigt” er blevet streamet mere end 250 millioner gange verden over. Deres syvende og seneste albumudspil var Rewind, Replay, Rebound fra 2019.


LÆS OGSÅ: Anthrax kommer til Danmark 

Hør Volbeats cover af “Don’t Tread On Me” her:


ANNONCE