Nyhed

Adele fik frataget Instagram-kodeord - på baggrund af et enkelt billede

GAFFA.dk – alt om musik

Kunstneren omtaler det som ”et billede, som mange mennesker kender til”

Ligesom mange andre musikere er Adele ikke ansvarlig for sin officielle Instagram-konto. I den engelske sangers tilfælde er der dog ikke tale om et valg. Det skriver NME.

For nylig fortalte Adele skønheds-vloggeren NikkieTutorials, at sangerens managere normalt ikke tillader hende adgang til Adeles officielle konti på de sociale medier, men at hun under pandemien endelig fik lov til selv at dele indhold på Instagram. Den ret blev Adele dog frataget igen – og det efter kun at have delt ét enkelt billede på platformen.


”De var bekymrede for, hvis jeg skulle blive fuld eller blive irriteret, hvad jeg ville gøre,” lød det fra kunstneren.

”Så delte jeg et billede, som mange mennesker kender til. Det er det eneste billede, jeg nogensinde selv har delt. Og så tog de mit kodeord fra mig igen.”

Artiklen fortsætter under videoen


Der skulle angiveligt være tale om et billede af sangeren, som i sin tid blev mødt med stærke anklager om kulturel appropriation. På billedet bærer Adele sit hår i såkaldte bantu knots og er desuden iført en bikinitop med det jamaicanske flag. Billedet blev taget i forbindelse med, hvad der skulle have været Notting Hill-karnevalet.

På den musikalske front går det dog bedre for verdensstjernen. For nylig slog Adeles nye album 30 rekorden som det bedst sælgende album i USA i 2021 inden for blot tre dage efter udgivelsesdatoen. Albummet blev anmeldt med fire ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.


LÆS OGSÅ: Journalist kiksede Adele-interview 

ANNONCE