Nyhed

Ariana Grande og Kid Cudi laver sang sammen – hør den her

GAFFA.dk – alt om musik

De to musikere har sammen lavet titelsangen til filmen Don’t Look Up, som de begge også spiller med i

Ariana Grande og Kid Cudi har sammen lavet titelsangen til den nye stjernespækkede Netflix-film Don't Look Up. Mens sangen med samme titel som filmen netop er landet, kommer filmen først juleaftensdag på Netflix, men kan ses i udvalgte biografer fra den 9. december. Det skriver NME. Hør sangen nedenfor. 

”Don’t Look Up” er første samarbejde mellem de to sangere. Den er skrevet af den amerikanske komponist og filmproducent Nicholas Britell sammen med Grande, Scott Mescudi (alias Kid Cudi) og Taura Stinson. 


Ud over at samarbejde på ”Don’t Look Up” vil Grande og Kudi også være at finde i filmen af samme navn. Filmen har da også et noget kun stjernespækket cast, der i hovedrollerne tæller Jennifer Lawrence og Leonardo DiCaprio. Derudover medvirker navne som Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet og Cate Blanchett og Chris Evans. 

Ifølge en officiel udmelding beskrives Don’t Look Up med følgende handling, NME citerer: "Kate Dibiasky (Lawrence), en astronomistuderende, og hendes professor Dr. Randall Mindy (DiCaprio) gør en forbløffende opdagelse af en komet, der kredser i solsystemet. Problemet – den er på direkte kollisionskurs med Jorden. Det andet problem? Ingen ser rigtig ud til at bekymre sig. Det viser sig, at det at advare menneskeheden om en planetmorder på størrelse med Mount Everest er en ubelejlig kendsgerning at navigere i."

LÆS OGSÅ: Ariana Grande og Kelly Clarkson udgiver julesang

ANNONCE