Nyhed

Britney Spears deler videoparodi om tvungen terapi

GAFFA.dk – alt om musik

Sangeren hævder at skulle have gennemgået 10 timers terapi om dagen under det nu ophævede værgemål

Britney Spears har på det seneste gjort flittigt brug af de sociale medier til at udtrykke sine tanker om det 13 år lange værgemål, som sangeren for nylig blev frigjort fra, og ikke mindst sin genvundne frihed. Den 2. december fylde popidolet 40, og i den forbindelse delte Spears en videoparodi på Instagram på baggrund af den tvungne terapi, hun oplevede, mens værgemålet stod på. Det skriver NME.

I videoen ser vi Spears parodiere både psykolog og klient, og selvom Spears i psykolog-rollen bliver ved med at påpege, at hun ”er der for at hjælpe DIG”, forekommer sætningen bestemt ikke overbevisende – ganske i tråd med kunstnerens egen oplevelse.


”Spiser du godt? Har du det godt på daglig basis? Og hvad tid går du i seng?” er blandt de øvrige spørgsmål, som karakteren er nysgerrig omkring.

”Jeg har det godt. Jeg har haft en god dag,” svarer klient-Britney fladt til psykologens spørgsmål.

Artiklen fortsætter under opslaget


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)

I teksten til videoen beskriver sangeren, at hun angiveligt skulle have udholdt 10 timers terapi syv dage om ugen, og at det således kun er fair, at hun ”i denne smukke nation” dedikerer sit liv til skits (parodier, red.) om den ”dejlige terapeut.”


Spears slutter af med at markere, at det i sidste ende er hende, der har vundet, hvorefter hun smider et par meget direkte kommentarer efter "'Murica" (USA, red.).

For nylig fortalte sangeren, ligeledes via Instagram, at hun endelig var kommet på den rette medicin. Spears har tidligere hævdet, at hendes far udskiftede hendes normale medicin med lithium, hvilket fik hende til at ”føle sig fuld.”

Værgemålet, som fik sin begyndelse i 2008, sluttede officielt i november i år, og musikeren har omtalt det som ”den bedste dag nogensinde.” Spears har desuden givet udtryk for, at hun fremover vil bruge sin platform til at hjælpe mennesker med ”rigtige sygdomme.”


LÆS OGSÅ: Britney Spears angiveligt med i ny film – med samme titel som The Weeknds HBO-serie

ANNONCE