x

Britney Spears angiveligt med i ny film – med samme titel som The Weeknds HBO-serie

Britney Spears angiveligt med i ny film – med samme titel som The Weeknds HBO-serie

Situationen har medført forvirring, både hos fans og sangerens eget hold

Britney Spears har for nylig annonceret, at hun lige er blevet færdig med at skyde en film. Situationen har ført til forvirring, idet det omtalte projekt bærer samme navn som The Weeknds kommende HBO-serie. Det skriver NME.

I et opslag på Instagram har Spears delt et billede af en kat, der sidder ved siden af et glas rødvin. I den forbindelse skriver sangeren:

"Jeg har lige skudt en ny film med titlen The Idol… Den vil med garanti have hits og en masse flotte billeder til at sætte i ansigterne på min smukke familie."

Fans reagerede ved at stille spørgsmålstegn ved, hvorvidt sangeren i virkeligheden talte om The Weeknds nye serie, som for nylig blev annonceret som et officielt kommende projekt på HBO.

Flere medier, inklusive Daily Mail, skriver dog, at popsangeren ikke skulle være involveret i projektet, og at Spears’ hold er usikre på, hvad kunstneren refererer til i teksten på sit Instagram-opslag. Det forlyder dog, at det er muligt, at sangeren selv er i gang med et projekt.

The Weeknd har ikke blot været med til at skrive og producere HBO-serien The Idol, men skal også selv være med i den. På rollelisten finder vi desuden Troye Sivan, Lily Rose Depp, Suzanna Son, Melanie Librud, Tunde Adabimpe, Steve Zissis, Elizabeth Berkley Lauren, Nico Hiraga og Anne Heche.

Serien The Idol er co-skrevet og -produceret af Reza Fahim og skaberen af HBO-serien Euphoria, Sam Levinson. HBO har ønsket seks episoder i serien, der omhandler en popstjerne, som indleder et forhold med en kultleder og selvhjælpsguru.

Tidligere på måneden afgjorde en domstol i Los Angeles, at Britney Spears’ værgemål skulle ophøre helt efter 13 år. Den 39-årige sanger udtalte følgende i en video på Instagram:

"Jeg er ærligt talt taknemmelig for hver dag og at være i stand til at have nøglerne til min bil, at være i stand til at være uafhængig, føle sig som en kvinde, bruge et hævekort, se kontanter for første gang i mange år, at være i stand til at købe stearinlys. Det er de små ting for os kvinder, men det gør en kæmpe forskel."

Britney Spears har længe udvist sin utilfredshed med sin families håndtering af værgemålet, hvor hun blandt andet har beskyldt sin mor for at finde på det hele. For nylig rettede musikeren desuden sin vrede mod Christina Aguilera med fokus på sangerens tavshed omkring værgemålet, idet Aguilera ikke ville kommentere på situationen med værgemålet under et interview på den røde løber ved det nyligt afholdt Latin Grammys.

LÆS OGSÅ: Britney Spears taler ud – må køre bil og have kontanter igen


Nyheder, artikler og anmeldelser fra GAFFA