Nyhed

Father John Misty annoncerer nyt album

GAFFA - alt om musik

Albummet udkommer til april

Der har været forholdsvis stille omkring Father John Misty - alias Josh Tillman - de sidste tre år. Hans seneste album, God's Favourite Customer, udkom i sommeren 2018, hvor den skarpe sangskriver også gav koncert på NorthSide Festival i Aarhus.

Siden har Tillman udsendt et livealbum, et par singler og en ep med covernumre - men nu er der endelig et nyt fuldlængde album på vej.


Det får titlen Chloe and the Next 20th Century og udkommer den 8. april via Bella Union, som også har udgivet Tillmans indtil videre fire album: Fear Fun (2012), I Love You, Honeybear (2015), Pure Comedy (2017) og senest altså God's Favourite Customer (2018).

LÆS OGSÅ: Fader John foldede bagkataloget ud i fornemme rammer

Annonceringen lander efter, at Tillman de seneste uger har postet adskillige mystiske, sort/hvide opslag på sin Instragramprofil.


Selve nyheden blev dog præsenteret aldeles analogt: Enkelte fans, som står på Mistys mailingliste, har modtaget en vinyl-flexidisc, hvor en stemme - formentlig Tillmans - præsenterer den nye plade med ordene:

"Er det her virkeligt? Dette er albummet. Du lytter til det lige nu. Det er godt. 11 nye sange produceret af Jonathan Wilson og Josh Tillman. Chloe And The Next 20th Century. Det er teknisk set nyt." En enkelt fan har uploadet en video på Reddit med afspilning af vinylen - og derfor kunne NME tidligere idag dele nyheden om det kommende album.


 

 

 


ANNONCE