Nyhed

Jimmy Fallon, Ariana Grande og Megan Thee Stallion laver corona-julesang

GAFFA.dk – alt om musik

Julemad og (hånd)sprit er nært forbundne i den grinagtige video

Midt i et hav af julesange kommer her et bud på en særlig pandemi-fokuseret udgave af slagsen. Det komiske udspil, som bærer titlen ”It Was a… (Masked Christmas)”, er blevet til i et samarbejde mellem komiker og tv-vært Jimmy Fallon og megastjernerne Ariana Grande og Megan Thee Stallion. Det skriver Pitchfork.

Nummeret fik sin premiere på Fallons The Tonight Show. I videoen ser vi blandt andet Fallon spille skak med en hund, en danser dækket af mundbind fra hoved til tå, og så følges julemaden med en god omgang sprit – men ikke den slags, du bør drikke. Det er jo tale om en corona-julesang. Dette fremgår også af nummerets tekst, hvor Fallon og Grande synger om at blive hjemme og dække næse og mund til.


I omkvædet lyder det: ”It’s Christmas time, we’ll be in line for a booster” som en reference til det tredje coronastik.

Artiklen fortsætter under videoen


Megan Thee Stallion står for nummerets into og rap-C-stykke. Det er ikke første gang, at rapperen er gået sammen med Jimmy Fallon om et sketchnummer. I 2019 udsendte det umage par parodien ”Hot Girl Fall”.

Ariana Grande har allerede erfaring med julegenren. I 2014 udgav hun nummeret ”Santa Tell Me”, og i år medvirkede hun på Kelly Clarksons julesang ”Santa, Can’t You Hear Me”.

I oktober udgav Megan Thee Stallion opsamlingsalbummet Something for Thee Hotties, der blandt andet byder på uudgivne freestyles som en tak til rapperens fanbase.


LÆS OGSÅ: VIDEO: Se og hør Elton John og Ed Sheerans spritnye julesingle "Merry Christmas"

ANNONCE