Nyhed

Kanye West og Drake livestreamer støttekoncert

GAFFA.dk – alt om musik

Koncerten kan ses ganske gratis

I morgen spiller Kanye West og Drake en støttekoncert med titlen Free Larry Hoover Benefit Concert i Los Angeles. Nu er det meldt ud, at begivenheden vil blive livestreamet, og du kan således se med via Amazon Music, Prime video og Amazon Music Twitch. Det skriver Pitchfork.

I november kunne GAFFA fortælle, at Kanye West – eller Ye – og Drake havde lagt deres beef på hylden, efter at West undskyldte over for Drake og efterfølgende inviterede ham til at deltage som med-hovednavn til støttekoncerten.

Begivenheden, som er Wests første headliner-koncert i fem år, skal skabe opmærksomhed omkring den indsatte Larry Hoover og behovet for en fængsels- og domsreform.

LÆS OGSÅ: Her er årets Grammy-nominerede – Danmark er repræsenteret

Selvom han siden har givet afkald på sin tilknytning hertil, var Hoover medstifter af Chicago-banden ”The Gangster Disciples”, og i 1997 blev han blandt andet fundet skyldig i mord, sammensværgelse, afpresning og hvidvaskning. Han afsoner i øjeblikket seks livstidsdomme.

West og Hoovers familie fastholder dog, at Hoover har ændret sig, og at det er på tide, at han bliver løsladt. Dette ønske udtrykkes også på Wests seneste album, Donda, hvor man på numrene ”Jesus Lord” og ”Jesus Lord, Pt. 2” kan høre en optagelse af Hoovers søn, der kritisk beretter om det amerikanske retssystem og fortæller, hvordan faderens fængsling har påvirket familien.

LÆS OGSÅ: Kanye West dedikerer søndags-gudstjeneste til ofrene ved Travis Scott-festival

Koncerten bliver desuden Drakes første offentlige optræden siden Astroworld-festivalen, hvor panik blandt publikum under Travis Scotts koncert medførte, at i alt ti mennesker nu har mistet livet.

Drake dukkede op under Scotts koncert som en overraskelse og har siden fået skyld for at være med til at fremprovokere den fatale situation blandt publikum. Oven på begivenheden udsendte musikeren et statement, hvori han beskrev, at hans hjerte var knust.

Støttekoncerten begynder kl. 5 om morgenen dansk tid og kan følgelig findes on-demand.

LÆS OGSÅ: Drake trækker sine nomineringer til Grammy Awards tilbage

 

ANNONCE