Nyhed

Rihanna på vej med ny og ”komplet anderledes” musik

GAFFA.dk – alt om musik

”Musik er ligesom mode, der bør være plads til at lege,” har sangeren tidligere udtalt

Det er efterhånden mere end fem år siden, at Rihanna sidst var albumaktuel, men nu forlyder det, at musikerens længeventede niende studiealbum vil se lyset inden for den nærmeste fremtid. Den nye musik skulle desuden være ”komplet anderledes” fra Rihannas tidligere udgivelser. Det skriver NME.

”Snart snart snart,” lød svaret fra den barbadiske sanger, da hun på vej ud af en taxa blev spurgt af paparazzifotografer om, hvornår der var ny musik på vej.

Kunstneren udgav senest albummet Anti i 2016, som fik en flot modtagelse på fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder. I et intervew med Associated Press i september udtalte Rihanna følgende om sin nye musik:

“Du vil ikke forvente det, du vil få at høre, bare tænk over det. Hvad end du ved om Rihanna, så vil det ikke være det, du vil få at høre. Jeg eksperimenterer virkelig, og musik er ligesom mode, der bør være plads til at lege, jeg bør kunne gå med lige det tøj, jeg vil, og behandle musik på samme måde. Så jeg har det sjovt, og [musikken] vil være komplet anderledes.”

LÆS OGSÅ: Ujævn seance med den charmerende superstjerne i bøgeskoven

Rihanna udgav sit debutalbum Music of the Sun i 2005 og har for nylig genudgivet alle sine otte studiealbums i limited edition vinyludgaver som del af "Rih-issue"-serien. Sangeren er desuden blevet udnævnt som barbadisk nationalhelt i forbindelse med, at hjemlandet Barbados den 30. november blev en republik.

I 2020 blev Rihanna kåret som Storbritanniens rigeste kvindelige musiker af Sunday Times og den tredjerigeste musiker bag Andrew Lloyd Webber og Paul McCartney på baggrund af sin formue på dengang 468 millioner pund, svarende til knap fire milliarder kroner. Dette skyldes især Rihannas kosmetik-brand Fenty Beauty under LVMH.

Musikeren har desuden doneret penge til lande, der har været særligt hårdt ramt af coronakrisen, ligesom hun har doneret personligt hygiejneudstyr til beboere i New York.

LÆS OGSÅ: VIDEO: Rihanna fordømmer intolerance i politisk takketale

Lyt til sangerens seneste album, Anti, her:

 

ANNONCE