Nyhed

Swedish House Mafia fejrer nytår i København

GAFFA - alt om musik

Dj-trioen indtager The Voice

Den svenske dj-trio Swedish House Mafia har allerede annonceret, at de lægger vejen forbi Royal Arena i København den 9. november. Nu er der imidlertid godt nyt til de fans, som måtte finde ventetiden uudholdelig lang. EDM-favoritterne lægger nemlig vejen forbi København allerede i morgen (31. december), for at fejre nytårsaften med et dj-sæt på radiostationen The Voice til midnat. 

Sættet er en del af et tolv timer langt program, som løber af stabelen fra kl 18.00 til klokkens seks om morgen og byder – foruden Swedish House Mafia – på optrædener med blandt andre Martin Jensen, Kato, Topic og Joel Corry. 

LÆS OGSÅ: Swedish House Mafia giver stor dansk koncert – hør ny single med The Weeknd

Overskriften er The Voice In The Mix Festival 21/22 og vært for festlighederne er DJ Chriz. “Vi er mange, der har et specielt forhold til Swedish House Mafia – ikke mindst på grund af deres banebrydende lyd og velkendte EDM-hits," udtaler værten i en pressemeddelelse og uddyber:

"Efter deres genforening har de fundet en ny spændende lyd, som bl.a. har resulteret i et samarbejde med The Weeknd. Det bliver en helt speciel oplevelse, at så store artister som Swedish House Mafia skyder 2022 i gang med nytårsradio hos os”. 

Chriz har i øvrigt fået en snak med de tre medlemmer af Swedish House Mafia – Axwell, Sebastian Ingrosso og Steve Angello – i forbindelse med deres kommende album. Interviewet sendes i radioen på the Voice fredag den 7. januar kl. 13.

ANNONCE