Nyhed

Volbeat slår vild rekord

GAFFA.dk – alt om musik

U2 er lige i hælene på dem

Volbeats seneste single ”Shotgun Blues” har netop lagt sig som nummer et på de amerikanske lister Billboard Mainstream Rock og Mediabase Active Rock Charts i denne uge. Det markerer bandets tiende single, der går nummer et i USA.

Volbeat er dermed det eneste ikke-amerikanske band der har haft hele ti singler til at ligge på en førsteplads på de her lister. Lige i hælene følger det irske band U2, der har haft førstepladsen syv gange.


Forsanger i Volbeat, Michael Poulsen, udtaler om den flotte modtagelse af den nye single:

”Tusinde tak til vores fans verden over, for den massive modtagelse af vores album og ’Shotgun Blues’. Vi glæder os til at se jer igen, når vi spiller koncerter i hele 2022”

Det er ikke kun den nye single, der høster førstepladser til Volbeat. De udgav den 3. december deres 8. studiealbum, Servant of The Mind, og det røg direkte ind som nummer et i både Danmark, Tyskland og Østrig.


Den 25. januar drager Volbeat til USA hvor de sammen med svenske Ghost spiller 27 koncerter sammen. Los Angeles-baserede Twin Temple varmer op. Senere i 2022 vender Volbeat tilbage til Europa, hvor de headliner en lang række af de allerstørste festivaller heriblandt: Rock Am Ring, Rock Im Park, HellFest, Graspop, Novarock og Download UK.

LÆS OGSÅ: Danmarks største rocksucces kører ufortrødent videre

ANNONCE