Nyhed

Celine Dion er klar med nye danske datoer

GAFFA.dk – alt om musik

De to Royal Arena-koncerter er udskudt til 2022

Koncertarrangøren All Things Live meddeler, at der er fundet nye datoer til koncerterne med Céline Dion, der skulle have været afviklet 6. juni og 7. juni 2021 i Royal Arena efter i forvejen én udskydelse. 

Koncerterne finder nu sted 31. august og 1. september 2022 samme sted. Første koncert er udsolgt, mens der stadig er billetter til den anden.

Céline Dion udtaler: 

"Vi håbede virkelig på at se jer alle i Europa dette forår, men det tager tydeligvis lidt længere tid, end vi troede, inden situationen er sikker. I det mindste ved vi, at hjælpen er undervejs med vaccinerne, så vi har det rigtig godt med disse nye datoer i 2022, og jeg kan ikke vente med at komme ud og synge for jer. Vi er nødt til at råde bod på al denne tabte tid, så pas godt på jer selv og hold jer raske, til vi ses igen."

Celine Dion har siden debuten for 40 år siden solgt mere end 250 millioner album og modtaget fem Grammy-priser, syv American Music Awards og to Oscars. Hun har talrige internationale nummer 1-hits på cv'et, blandt andre klassikere som ”Think Twice”, "It's All Coming Back to Me Now", ”I’m Alive”, ”I Drove All Night” og "My Heart Will Go On". Hendes seneste album er Courage fra november 2019 – et udspil, som toppede hitlisterne i blandt andet hjemlandet Canada, USA og Schweiz og nåede en andenplads i Storbritannien. Herhjemme blev det dog "kun" nummer 23 på hitlisten.

Sidst Celine Dion gæstede Danmark, var ligeledes i Royal Arena, da hun i 2017 modtog fem ud af seks stjerner af vores anmelder. 

LÆS OGSÅ: Sukkersøde Celine sang solen i sænk

ANNONCE