Nyhed

Janet Jackson stryger til tops med 35 år gammelt album

GAFFA.dk - alt om musik

Control fra 1986 topper Apples amerikanske hitliste over popalbum

Meget vand er løbet under broen de sidste 35 år, men nu er Janet Jacksons album Control fra 1986 tilbage på toppen af hitlisten, da den i sidste uge lå nummer et på Apples US top 40 liste over pop-albums.

LÆS OGSÅ: Justin Timberlake siger undskyld til Britney Spears og Janet Jackson


Albummet, der kan fejre halvrund fødselsdag i år, lå i sin tid hele 65 uger på Billboard Hot 100-listen med singler fra albummet, hvilket var rekord, og det nåede også førstepladsen af Billboard 200-albumhitlisten. Markeringen af albummet kommer i kølvandet på Janet Jacksons nye fokus i mediebillet, efter Justin Timberlakes offentligt undskyldte til både Janet Jackson og Britney Spears i forbindelse med den nye dokumentar om Britney Spears.

LÆS OGSÅ: Før slaget i nat: De fem mest mindeværdige Super Bowl halftime shows

Selv udtaler Jackson sig om denne fornemme revival af albummet med en video på sin Twitter-profil: ”Her den anden dag da jeg var hjemme – begyndte jeg at græde” og fortsætter: ”Jeg græd, fordi jeg var så taknemmelig for, at Gud har velsignet mig, alt han har givet mig, og at jeg er så taknemmelig for, han er i mit liv. Jeg er også dybt taknemmelig for alle jer (fans red.) i mit liv”. Hun fortsætter: ”I betyder så meget for mig, og jeg vil takke jer alle sammen for at gøre Control nummer 1 igen efter 35 år”


Se musikvideoen til et af de store hits fra albummet, "What Have You Done for Me Lately?":

ANNONCE