Nyhed

Michael Falch og fodboldlegende står bag ny festival

GAFFA.dk – alt om musik

Festivalen finder sted på Lundsgaard Gods til september

Michael Falch og den tidligere fodboldlandsholdsmålmand og OB-målmand Lars Høgh står sammen med den garvede fynske koncertarrangør Hans Thomsen bag en ny festival, Nu Festival, som skal finde sted på Lundsgaaard Gods ved Kerteminde 10. og 11. september. Det skriver TV2 Fyn.

Umiddelbart ville man måske mene, at det er optimistisk at arrangere en ny festival i en tid, hvor fremtiden for sommerens festivaler stadig er uvis, men det skræmmer ikke arrangørerne.

– Jeg syntes, det var en vidunderlig ting at gøre i en tid, hvor det skorter på nye initiativer, siger Michael Falch til TV2 Fyn, mens Lars Høgh gør opmærksom på, at festivalen ligger sidst på sæsonen.

Alt overskud fra festivalen går til Kræftens Bekæmpelse. Lars Høgh har selv haft kræft tæt inde på livet, da han i 2018 fik konstateret kræft i bugspytkirtlen.

Han og Michael Falch har været venner i to årtier, siden de mødtes til velgørenhedsprojektet ShowStars i 2000, der kombinerede fodbold og musik.

De optrædende er som følger: Kjartan Arngrim, Mathilde Falch, Michael Falch, Hjalmer, Søren Huss, Mads Langer, Sebastian, Signe Svendsen og Annika Aakjær.

Billetsalget begynder tirsdag den 2. februar klokken 10 på Ticketmaster.

LÆS OGSÅ: Norske festivaler kan planlægge at åbne til sommer

ANNONCE