Nyhed

Nyt corona-tiltag: Spillestedet ALICE åbner videokanal med live-sessions

GAFFA.dk - alt om musik

Det københavnske spillested ALICE introducerer deres nye corona-tiltag: en række live-video-sessions, der falder på et tørt sted. Danske Selvhenter er den første i rækken, som du kan opleve i videon nedenfor. 

Bassen i brystet, der kaster små mikrochok ud i kroppen. Lugten af nyophældte fadøl, der et sekund senere også viser sig som klistrede pletter på gulvet. Og en let summen af stemmer, der lyder fra lokalets mørke silhutter af menneskekroppe. Selvom disse ting mest af alt er det, vi forbinder med en autentisk koncertoplevelse, er det muligt, at vi nu får et glimt af noget, der minder om det. I hvert fald tilnærmelsesvist.

Musikken hjem i stuerne

Det Nørrebro-baserede spillested ALICE, der slog dørene op i 2018, som en sammenlægning af Jazzhouse og Gobal, griber nemlig til alternativer og åbner i dag en videokanal, der lader dig smage på live-musikken. Konceptet kalder de for ALICE Archives. En række sessions, der i følge spillestedet selv "bringer både musikken og ALICE hjem i din stue". Og deres jomfru-optræden sker med det eksperimenterende punk/jazzband Selvhenter, som skulle have spillet til ALICEs vinterjazz-festival i februar. 

Et glimt af musikken hver mandag og fredag i marts

Hver mandag og fredag i marts kan du opleve nye live sessions fra det alternative spillested, med  navne som den dansk-franske elektro-popmusiker Francesca Burattelli, Bascos eksperimenterende folkemusik og Caktus poetiske og drømmende jazz-univers

Nok synes koncerterne langt væk. Men muligvis et skridt tættere på, når ALICE inviterer dig indenfor i deres intime koncertunivers. Godt nok ikke helt live. Men så godt som, inden for de rammer, der hedder COVID-19. Så knap en øl op, plant fødderne på sofaen og se med, når der hele marts er dømt live sessions med ALICE Archives. 

På deres videokanal kan du opleve:

Selvhenter
Francesca Burattelli
Basco
Slim0
Orhan Turan
Dawda Jobarteh
EYES
Caktus
Astrid Sonne

Se videoen med Selvhenter her:

Selvhenter - ALICE Archives from ALICE cph on Vimeo.

ANNONCE