Nyhed

Dr. Dre indlagt

GAFFA.dk – alt om musik

Hiphop-mogulen er ramt af en aneurisme i hjernen

Dr. Dre er blevet indlagt på hospitalet Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles mandag efter at være blevet ramt af en aneurisme (udposning på en pulsåre) i hjernen, skriver TMZ.

Den 55-årige hiphop-moguls helbred skal dog være stabilt ifølge kilder med indsigt i situationen. Dr. Dre har selv skrevet om sin tilstand på Instagram, hvor han takker for støtten fra venner, familie og fans, takker sygehuspersonalet og skriver, at han "har det fint og får excellent hjælp fra mit medicinske hold":

Artiklen fortsætter nedenfor

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Dr. Dre (@drdre)

En cerebral aneurisme, som det også kaldes, betyder, at blodkarvæggen svækkes, og blodkarrene svulmer op. Dette kan sætte pres på hjernen og i værste fald føre til hjerneblødning.

Andre Romelle Young, som er Dr. Dres rigtige navn, er i øjeblikket i en opslidende skilsmisse fra sin kone siden 1996, Nicole Young.

Den Compton-fødte rapper, producer og iværksætter begyndte sin karriere i World Class Wreckin 'Cru og kom siden med i den indflydelsesrige hiphop-gruppe N.W.A. Derefter havde han en succesrig karriere som soloartist og producer for succesnavne som Eminem, 50 Cent og Kendrick Lamar. Han var partner i det berygtede Death Row Records og startede sit eget pladeselskab Aftermath Entertainment. Han og kollegaen Jimmy Iovine grundlagde også hovedtelefonselskabet Beats Electronics. Duoen solgte virksomheden til Apple i 2014 for tre milliarder dollars.

LÆS OGSÅ: Grammy-showet udskudt

ANNONCE