Nyhed

Connan Mockasin giver koncert på sin danske hjemmebane

GAFFA.dk – alt om musik

Newzealænderen giver akustisk solokoncert på Bremen Teater 16. november

Den funky, psych-poppede og ofte libido-orienterede og falsetsyngende newzealandske sanger, sangskriver og multiinstrumentalist Connan Mockasin giver akustisk solokoncert på Bremen Teater den 16. november.

Det var også på Bremen Teater, at Mockasin gav sin første optræden i Danmark tilbage i februar 2014, og det var et show, der fik fremragende anmeldelser, blandt andet af GAFFA.

LÆS OGSÅ: CONNAN MOCKASIN-ANMELDELSE: En oplevelse ud over det sædvanlige

Fire år senere gav han endnu en velmodtaget koncert sammesteds, så man kan næsten tale om, at Bremen Teater er Mockasins danske hjemmebane, som i øvrigt ligger 18.000 kilometer fra hans fødeby Te Awanga i det østlige New Zealand. Han har dog også optrådt på Roskilde Festival og Heartland Festival.

Connan Mockasin brød igennem i 2013 med sit andet officielle soloalbum, Caramel, der blandt andet indeholdt hittet "I'm the Man, That Will Find You", og han er også kendt for sange som "Forever Dolphin Love" og "Charlotte's Thong". Tidligere på måneden udgav han albummet It's Just Wind sammen med sin far, Ade.

Newzealænderen har desuden samarbejdet med blandt andre MGMT, Charlotte Gainsbourg, James Blake og Sam Dust, sidstnævnte i duoen Soft Hair, og i 2018 udsendte han den femdelte film Bostyn ’n Dobsyn sideløbende med albummet Jassbusters.

En af tilhørerne til Connan Mockasins koncert i Bremen Teater i 2014 var i øvrigt Lydmor, som har udtalt følgende om showet til Ekstra Bladet: "Connan spillede en af de bedste livekoncerter, jeg nogensinde har set, på Bremen sidste år (2014, red.). Jeg har aldrig oplevet et rum så fyldt med kærlighed. Det var, som om han lyste. Hører jeg blot en strofe af guitaren, bringer det mig tilbage til den aften, hvor det føltes, som om at alt var muligt."

Billetsalget til koncerten begynder fredag den 30. juli klokken 10 via Billetlugen.

Varm op med sangen "Con Conn Was Impatient" fra 2018:

ANNONCE