Nyhed

Get Your Gun: Det vil vi se på Roskilde

Festivalen nærmer sig, og melankoli-rockerne fortæller her, hvem de selv skal høre – og hvad vi kan forvente af deres egen koncert

Roskilde Festival nærmer sig med stormskridt, og derfor har vi spurgt en række af de optrædende, hvilke koncerter de selv vil høre på festivalen. Vi fortsætter med de nordjyske melankolirockere Get Your Gun i form af brødrene Andreas (sang, guitar med mere) og Simon Westmark (trommer, percussion, kor):

Fire! Orchestra

– Vi havde virkelig set frem til at se Fire! Orchestra på Roskilde i år, men vi spiller "desværre" på en anden festival den dag. Hvis man kan, må man ikke gå glip af denne koncert. Forvent en blanding af krautrock, noise, soul og både bigband-musikkens organisation og free jazzens-kaos.
Narcosatanicos


– Som navnet hentyder til, lyder Narcosatanicos' musik mest som en tur til helvede på et blandingsmisbrug af heroin og LSD. Tre guitarer, en saxofon, bas, trommer og strubesang i et stort fælles primalskrig. Ud over deres koncert på Rising-scenen spiller de også en koncert i en dome på festivalen, hvor deres live-visuals virkelig vil komme til deres ret!

Connan Mockasin

– Det kan være, folk undrer sig over, at vi ser frem til lige præcis denne koncert. Vores to musikalske verdener er også ret langt fra hinanden, men Connans psykedeliske popmusik er sært dragende på sådan en lidt uhyggelig måde. Det lyder som spøgelset fra Bee Gees gamle tourbus – og det er sært nok vildt fedt!

 

 

 Hvad kan vi forvente af jeres egen koncert på Rising-scenen mandag den 30. klokken 15.30?


– Vi ser virkelig frem til at spille på Roskilde, det er noget helt specielt. Så derfor har vi også en lille overraskelse i ærmet – men det forbliver i skyggerne lidt endnu. Vi håber på, at folk kan finde op til den nye scene i opvarmningsdagene – vi er klar!

ANNONCE