Nyhed

Connan Mockasin gæster Danmark med koncert og film

GAFFA.dk – alt om musik

Den newzelandske musiker Connan Mockasin gæster København til efteråret. 

Den 23. oktober lægger Connan Mockasin vejen forbi Bremen Teater til en aften, som både står i musikkens og filmens tegn. Det danske publikum vil denne aften få vist den første del af filmen "Bostyn ’n Dobsyn", som er instrueret af Mockasin selv. Herudover vil det være musikken, som står på programmet, når Mockasin vil fremføre sange fra sit kommende album Jassbusters, som lander i pladebutikkerne senere på året. Derudover vil der også blive spillet numre fra Mockasins bagkatalog. 

Jassbusters er også navnet på det orkester, som vil opvarme for Mockasin denne aften. Orkestret er bestående af high school-musiklærere, som ledes af guitaristen Mr. Bostyn - som oven i købet har hovedrollen i Mockasins film "Bostyn ’n Dobsyn". 

LÆS OGSÅ: Connan Mockasin : Roskilde Festival, Pavilion

Mockasin udgav sit seneste album Caramel i 2013, men har sideløbende haft andre projekter blandt andet sammen med Sam Dust under navnet Soft Hair, som udgav det selvbetitlede debutalbum i 2016. Igennem tiden har den kreative musiker arbejdet med navne som James Blake, MGMT og Charlotte Gainsbourg. 

LÆS OGSÅ: Connan Mockasin og Chorus Grant: Bremen Teater, København

I 2014 gæstede Mockasin Danmark to gange, på Roskilde Festival og Bremen Teater. To koncerter som GAFFA begge tildelte fem ud af seks stjerner til og blandt andet skrev således om: "Han er ikke, som folk er flest og gudskelov for det. Connan Mockasin er et hemmelighedsfuldt, underfundigt væsen, der forfører sit publikum med sit særegne, psykedeliske soul- og popunivers tilsat drømme, fantasi, kaos, stilhed, flirt og sex."


Billetsalget til efteårets koncert starter fredag den 13. juli kl.10 

ANNONCE