Nyhed

Julian Casablancas: "Fodbold er en skuespilkonkurrence, og der var ikke straffe"

GAFFA.dk – alt om musik

Den dansk/amerikanske forsanger i The Strokes Julian Casablancas var meget offensiv i sin kritik af gårsdagens semi-finale mellem Danmark og England – og fodbold generelt.

Han mener nemlig, at fodbold er blevet til en skuespilkonkurrence. Hvem falder bedst i feltet og får tildelt et straffe? Casablancas har mange holdninger til netop den del af sporten, hvor spillere kaster sig hovedkuls i græsset i forsøget på at snyde sig til et straffespark – hvilket mange mener også var tilfældet i går, da Englands Sterling lavede et dyk i Danmarks målfelt og blev tildelt det afgørende straffe.

Så imens England fejrede, at de nu er videre til finalen i EM for første gang siden 1966, så lagde Casablancas ikke fingre imellem den uklædelige del af fodbold, der udløser grinagtige skuespilpræstationer fra spillerne.


LÆS OGSÅ: EM-FEBER: Fodboldhymner dominerer hitlisterne – ny favorit i toppen

"Raheem VAR min favoritspiller i den her kamp, men mand... (hans venstre fod spiller en interessant rolle i skuespils-faldet – det venstre ben stopper for at lade kroppe falde troværdigt."

Casablancas fremhæver også andre spillere, som han har mistet respekten for efter samme nummer, herunder Frankrigs Griezman, der under VM også lod sig falde for at sikre straffe. Han nævner også Italiens kamp om verdensmesterskabet mod Australien. "Alle sammen. Inklusive denne. Fordærvet. Undskyld, men det er det." Han slutter med ordene "Fodbold skal heles". 


Læs hans opslag på Instagram her:

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Julian Casablancas (@minorbutmajor)


ANNONCE