Nyhed

Heartland Festival er klar med det første hovednavn til 2022

GAFFA.dk - alt om musik

Den fynske festival kan i dag løfte sløret for det første hovednavn til Heartland Festival 2022, nemlig Pet Shop Boys. 

Festivalen, der ligesom de fleste andre store danske festivaler måtte se sig nødsaget til at aflyse i år, grundet sommerens restriktioner for større arrangementer, melder nu klar til Heartland Festival 2022 med offentliggørelsen af Pet Shop Boys.  

Det første af flere hovednavne 


Den engelske elektropopduo, der tilbage i 1985 slog igennem med "West End Girls", bliver det første musikalske hovednavn, der er offentliggjort til næste års udgave af festivalen, som er kendt for at kombinere live-talks, samtidskunst, gastronomi og musik i sit program. Festivalens direktør og booker, Ulrik Ørum-Pedersen, udtaler: 

– I dag begynder vi for alvor at kigge frem imod næste års Heartland Festival med annonceringen af Pet Shop Boys. Med dem har vi sikret vores gæster en længeventet kæmpe-fest på festivalens åbningsaften. Jeg glæder mig virkelig meget til igen at kunne samles om musik, fest og dans på magiske Egeskov. 

Legendarisk duo på dansk jord


Pet Shop Boys besøger Heartland Festival torsdag den 2. juni med deres tour "Pet Shop Boys – Dreamworld – The Greatest Hits Live". Et setup, der ligger op til ægte 80'er- og 90'er-nostalgi. Duoen, der består af sanger Neil Tennant og keyboardspiller Chris Lowe, er den mest succesfulde duo i britisk musikhistorie. Siden de signede med Parlophone Records i 1985, har de opnået 42 Top 30-singler i Storbritannien inklusive 22 Top 10-hits og fire førstepladser. De har udgivet 13 studiealbum, som alle er gået i Top 10 på den britiske albumhitliste såvel som albumhitlister over hele verden.

Gennem de seneste mere end 30 år har Pet Shop Boys med deres liveshows skabt en original og indflydelsesrig blanding af popkoncert og musicalteater i samarbejde med instruktører, designere og kunstnere som Derek Jarman, David Alden og David Fielding fra Den Engelske Opera, Zaha Hadid, Sam Taylor-Wood og Es Devlin.

Tennant og Lowe har også samarbejdet, remixet eller skrevet med en lang række store navne som Dusty Springfield, Lady Gaga, Liza Minnelli, Madonna, David Bowie, Yoko Ono, The Killers og Girls Aloud.


Billetsalg er sat i gang

Med dagens offentliggørelse er der taget hul på programmet for Heartland 2022. De kommende uger og måneder vil der løbende blive offentliggjort flere navne inden for både MUSIC, ART, TALKS og FOOD på Heartland 2022. Festivalen finder sted fra torsdag den 2. juni til lørdag den 4. juni ved Egeskov Slot på Midtfyn.

Billetsalget af partoutbilletter er netop begyndt på festivalens hjemmeside. Et begrænset antal endagsbilletter bliver senere sat i salg.


Pet Shop Boys skulle have givet koncert på Paradepladsen i Viborg 20. juni i år, men koncerten – der i forvejen var udsat fra 2020 – er desværre blevet aflyst grundet coronarestriktionerne.

LÆS OGSÅ: OVERBLIK: Disse festivaler og musikevents kan du opleve til sommer

Varm op med klassikeren "It's a Sin" fra 1987:


ANNONCE