Nyhed

Hotel Cecil annoncerer minifestival med den danske undergrund

GAFFA.dk - alt om musik

Det københavnske bar -og spillested præsenterer tre dages festival i juli 

Det vokser frem med alternative festivaltiltag i disse dage. Oven på regeringens plan for sommerens stille genåbning og den nyligt offentliggjorte lempelse af restriktioner for større arrangementer kan man se festivaler, kulturaktører og spillesteder landet over offentliggøre nye festival - og koncertkoncepter, der kan eksistere indenfor de rammer, restriktionerne tillader. I en virkelighed, hvor mulighederne stille og roligt bliver flere. 
 
En af dem er Hotel Cecil, der i dag offentliggør minifestivalen "Cliff Festival". En tre dages festival, der kan præsentere et spændende udvalg af navne fra den danske undergrund. Programmet er kurateret af Rune Kielsgaard, trommeslager i blandt andet I Got You On Tape, Soleima og Homies, der udtaler i en pressemeddelse: 
 
Menthol er et yndlingsband, jeg gerne selv vil høre, ligesom alt det andet på programmet. De har ikke udgivet noget i lang tid, men min idé med koncertrækken er at præsentere musik, der kan leve længe. Programmet som helhed går i mange retninger, men alligevel insisterende. 
 
Konceptet lyder således på et bredt udvalg af danske navne, der ifølge festivalen tæller alternative koncerter, musikalske eksperimenter og spontanitet. Blandt programmet findes blandt andet Iceages forsanger Elias Bender Rønnenfelt besøger Hotel Cecil i et komprimeret solo-setup. Yderligere kan de bryste sig af vækstlagsnavne som Emma Acs og Clarissa Connelly (billedet). Festen på Cecils fortsætter hver aften, hvor en dj bag pulten vil holde gang i baren i stueetagen frem til klokken 02.
 
Cliff Festival afholdes fra den 15.-17. juli, hvor du kan købe billet til de enkelte dage samt partoutbillet. Musikken spiller hver dag fra klokken 20-02.
 
Du kan få overblik over det fulde lineup her:

Dag 1: Clarissa Connelly & Tettix Hexer & SlimO + DJ Nis Bysted
Dag 2: Dan Kjær Nielsen/Adam Kjær Nielsen & Emma Acs/Ida Duelund & Menthol + DJ
Jacob Funch
Dag 3: Elias Rønnenfeldt & Xenia Xamanek & Troels Damgaard feat. Anton Sørensen &
Johan Polder + DJ Agnete
 
 
ANNONCE