Nyhed

Volbeat har udgivet to nye singler, den ene med Stine Bramsen – hør dem her

GAFFA.dk – alt om musik

To år efter deres seneste udgivelse er ét af Danmarks største bands klar igen med ny musik 

Det danske metalband Volbeat har i dag udgivet singlerne “Dagen før” og “Wait A Minute My Girl”. Udgivelserne er de første af slagsen siden bandets syvende studiealbum Rewind, Replay, Rebound, der udkom i 2019. 

Numrene er skrevet under lockdown, med forsanger og guitarist Michael Poulsen, trommeslager Jon Larsen, bassist Kaspar Boye Larsen og producer Jacob Hansen siddende i Danmark, mens bandets anden guitarist Rob Caggiano var med fra New York. 


På “Dagen før” har gruppen besøg af Alphabeat-forsangeren Stine Bramsen. Ligesom gruppens nok mest kendte nummer “For evigt”, er teksten i nummeret både på dansk og på engelsk. 

Artiklen fortsætter efter videoen


 

“Som vejret begynder at blive varmere og dagene længere i mange dele af verden, ville vi gerne dele to sange med viben og følelsen af sommer, som vi har skrevet og indspillet over de her lange og udfordrende femten måneder. Vi er virkelig begejstrede for at Stine Bramsen, som vi har kendt og beundret i lang tid, var villig til at låne sit utrolige talent til 'Dagen før',” fortæller bandet om sangene:

“Vi håber, at folk kommer til at nyde denne eksplosion af sommer lige så meget, som vi nød at lave den og vi kan ikke vente til, at folk skal høre, hvad vi ellers har i vente for dig. Efterår bringer altid lyn og torden”.


På den anden single, “Wait A Minute My Girl”, er bandet akkompagneret af saxofonisten Doug Corcoran og pianisten Raynier Jacob Jacildo, der også begge var en del af gruppens nummer “Die To Live” med den amerikanske sanger og sangskriver Neil Fallon. 

Artiklen fortsætter efter videoen


 

Bandet blev dannet i 2001 og debuterede i 2005 med The Strength / The Sound / The Songs. Det prisvindende band har haft enorm dansk og international succes, og ud over at deres hitsang “For Evigt” er blevet streamet mere end 250 millioner gange verden over, kan gruppen også skrive en turné med Slipknot og en opvarmning for Metallica på cv’et ‒ og en udsolgt koncert i Telia Parken, hvor de 48.250 billetter blev revet væk på kun fem dage.


LÆS OGSÅ: Volbeat passerer en milepæl


ANNONCE