Nyhed

Ny bæredygtig festival skal motivere og inspirere

GAFFA.dk – alt om musik

Festivalen byder på musik, talks, mad, og massevis af andre oplevelser 

Hvordan lægger man sin livsstil om i praksis, så man bidrager til en mere bæredygtig fremtid for os alle? Dét spørgsmål er udgangspunktet for den nye handlings- og bæredygtighedsorienterede Tomorrow Festival, der er arrangeret af nonprofit-organisationen TOMORROW. Festivalen finder sted den 3. og 4. september i Valbyparkens flotte naturomgivelser i København.

Festivalen byder på talkscenen LISTEN, musikscenen FEEL, madområdet TASTE, oplevelsesområdet CHANGE, opdagelsesområdet VILLAGE med showcases og eksperimenter og ungdomsplatformen OWN, der består af installationer og happenings spredt ud over festivalpladsen. 


På LISTEN-scenen vil bioetikeren Mickey Gjerris og FridaysForFuture-aktivisten Selma Montgomery tale om håb, og forfatter og foredragsholder Signe Wenneberg og kulturgeograf Emmy Laura Perez Fjelland vil tale om hverdagsaktivisme. Derudover vil komikerne Frank Hvam og Jan Gintberg fortælle om livet som elbilist, og Mads Nipper fra Ørsted og menneskerettighedsekspert Zeid Ra'ad Al Hussein vil tale om grønne rettigheder.

På musikscenen FEEL kan man blandt andet opleve Scarlet Pleasure, The Savage Rose, GRETA (billedet) og Den Sorte Skole

Oplevelsesområdet CHANGE ‒ der er udviklet i samarbejde med Roskilde Festival, adfærdseksperter, kunstnere og oplevelsesdesignere ‒ består af tre oplevelser, der sætter fokus på, hvor man kan gøre den største forskel for klimaet.


Festivalens madområde TASTE byder, ud over lækre madboder, på happenings, fysiske aktiviteter og visuelle installationer, der gør os klogere på, hvordan vi bliver mætte i fremtiden og inspirerer deltagerne gennem viden.

”I dag ser vi ind i en dyster fremtid, hvor livet og klimaet på vores planet er alvorligt presset på grund af vores adfærd. Det skal vi gøre noget ved. Vi skal motivere til handling. Vi skal skabe optimisme. Og vi skal give folk værktøjerne og lysten til at handle, så vi sammen kan skabe en bedre fremtid", fortæller Caroline Søeborg Ahlefeldt, der er leder af TOMORROW. Caroline Søeborg Ahlefeldt var i sin tid medstifter af Heartland Festival.

Festivalen vil have krav om coronapas samt zoneopdeling af gæsterne og arealkrav på 4m2 per deltager, foruden yderligere sikkerhedsforanstaltninger som lyntest, håndsprit, med mere. 


Billetsalget starter i dag via Ticketmaster.

Læs mere om festivalen og køb billetter lige her.

LÆS OGSÅ: ØreSound-festivalen kickstarter musiklivet efter pandemien


ANNONCE