Nyhed

Iggy Pop fremviser headset bygget til høj musik

GAFFA.dk - alt om musik

De fleste headsets gør en dyd ud af at passe på øret, men et helt nyt, totalt trådløst headset slår på at, det er bygget til at spille højt.

Det er ikke nogen årsunge, der lige har sendt deres første helt trådløse headset på gaden. Marshall er kendt i musikbranchen for at levere kvalitetslyd, og de har samarbejdet med en lang række internationale musikere, der hjælper med til at sikre, at musik, der spilles fra deres produkter, lyder, som musikerne havde tiltænkt.

Men hidtil har de ikke haft nogle helt trådløse in-ear-headsets. Det har de så ændret på nu, og det var rocksangeren Iggy Pop, der stod for lanceringen af det nye Mode II på en stor online event.

Marshall lover, at headsettet sidder både sikkert og komfortablet i øret, hvilket er en vigtig parameter for denne type headset, de er pokkers dyre at tabe. De har leveret en række ørepropper med, så du kan finde den, der passer bedst til dit øre, hvis standarden ikke lige passer dig.

Når det kommer til lyden, lover Marshall, at de har arbejdet på at gøre det til en ægte Marshall-oplevelse at lytte på musik i Mode II. Noget af det, som de lover, er en mærkbar bas, naturlige mellemtoner og klar diskant – hvilket naturligvis skal testes, så snart jeg har modtaget det til test. Hvis du ønsker det, så kan du tilpasse lyden via en equalizer i den medfølgende app.

Når det kommer til batterilevetid, så lover Marshall, at der er fem timers spilletid i headsettet selv, mens der er yderligere strøm nok til 20 timer i det medfølgende etui.

En ting ser dog ud til at mangle fra Mode II – støjreduction, eller noise cancelling om du vil. Headsettet understøtter hverken aktiv eller passiv støjreduktion, hvilket godt kan gå hen og blive et problem.

LÆS OGSÅ: Fleksibel lyd til hjemmekontoret

ANNONCE