Nyhed

Jay-Z kommenterer sit salg af streamingtjenesten Tidal

GAFFA.dk - Alt om musik

Rapperen offentliggjorde tidligere på ugen, at han har solgt majoritetsandelen af TIDAL til Twitter-chef Jack Dorsey

Jay-Z overtog musikstreaming-tjenesten TIDAL fra den norske teknologivirksomhed Aspiro i 2015, og rapperen har nu overdraget størstedelen af virksomheden til softwareudvikler og CEO for og medskaber af Twitter Jack Dorsey, for den nette sum af 297 millioner dollars, svarende til omtrent 1,8 milliarder danske kroner. 

I aftalen bibeholdes de kunstnere, der før salget var medejere af TIDAL, og de ejer dermed stadig deres respektive del af tjenesten, sammen med de nye ejere hos Jack Dorseys virksomhed Square, Inc. 


Blandt andet er Beyoncé, Madonna, Rihanna, Alicia Keys og J. Cole på listen over kunstnere, der er medejere af streamingtjenesten.

Jay-Z forklarede, hvad der ligger bag salget af TIDAL i en række Twitter-opslag, ifølge NME:

‘’Jeg sagde fra starten af, at TIDAL handlede om mere end at streame musik, og på seks år er det forblevet en platform, som støtter kunstnerne på alle punkter af deres karriere,’’ fortæller rapperen, og tilføjer: ‘’Jack er en af ​​de største sind i vores tid, og vores mange diskussioner om TIDALs uendelige muligheder har gjort mig endnu mere inspireret af tjenestens fremtid’’



Salget af Tidal er sket i forlængelse af, at Jay-Z også har solgt 50 procent af sit luksuriøse champagne-brand ‘’Ace of Spades’’ til Möet Hennessey. 

Læs også: Her er de nominerede til Rock and Roll Hall of Fame


ANNONCE