Nyhed

Britney Spears taler ud – må køre bil og have kontanter igen

GAFFA.dk – alt om musik

I et opslag på Instagram fortæller hun, at hun ikke har set kontanter eller kørt sin bil under værgemålet, der har varet i 13 år

Britney Spears har været umyndiggjort siden 2008, hvor hun efter en række sammenbrud kom under sin fars værgemål. Allerede i 2009 startede fans #FreeBritney-bevægelsen, der satte fokus på sangeren og hendes ulykkelige situation. De seneste år har bekymrede fans så kunnet følge med i popstjernens liv på Instagram, og efter megen frem og tilbage de sidste par måneder mellem retten, Spears far og advokater blev værgemålet ophævet helt den 12. november på baggrund af Britney Spears eget ønske.

I en video på Instagram taler Britney Spears nu ud om sin situation og svarer på det spørgsmål, alle gerne vil have svar på: ”Et spørgsmål, mange har stillet mig, er, hvad jeg har tænkt mig at gøre, nu hvor mit værgemål er ophørt,” siger Spears i videoen. Du kan se hele videoen og det tilhørende opslag nederst i artiklen. 


”Lad os se”, siger Britney Spears. Hun fortsætter: ”Jeg har været under værgemålet i 13 år. Det er virkelig lang tid at være i en situation, du ikke har lyst til at være i. Jeg er ærlig talt taknemmelig for hver dag og at være i stand til at have nøglerne til min bil, at være i stand til at være uafhængig, føle sig som en kvinde, bruge et hævekort, se kontanter for første gang i mange år, at være i stand til at købe stearinlys. Det er de små ting for os kvinder, men det gør en kæmpe forskel. Jeg er taknemmelig. Det er dejligt,” fortæller Britney Spears direkte ind i kameraet. 

Herefter tilføjer hun, at hun ikke vil være et offer, men derimod en stemme for dem, der stadig kæmper i, hvad hun kalder et ”korrupt system”, som hun nu selv er kommet ud af. En berørt Britney får et lidt gladere udtryk, idet hun går i gang med at takke #FreeBritney-bevægelsen. Hun fortæller blandt andet, at de har reddet hendes liv:

”Og FreeBritney-bevægelse – you guys rock, ærligt talt. Min stemme var forstummet og truet i så lang tid, og jeg var ikke i stand til at råbe op eller sige noget som helst. På grund af jer og jeres opmærksomhed på, hvad der faktisk foregik, har offentligheden fået besked om det i så lang tid. Jeg tror ærligt talt, at I har reddet mit liv på en måde, 100 procent.”


”Med det sagt, lad og komme videre, lad os have et godt år og en god jul. Rock On!” slutter en glad Britney Spears af.

LÆS OGSÅ: Britney Spears giver sin mor skylden for værgemål – og for at ødelægge sangerens liv

 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af Britney Spears (@britneyspears)


ANNONCE