Nyhed

Britney Spears giver sin mor skylden for værgemål – og for at ødelægge sangerens liv

GAFFA.dk – alt om musik

Jamie Spears er, ifølge datteren, ”ikke klog nok” til at have fundet på værgemålet

Britney Spears har været ganske klar i spyttet om sin utilfredshed med familiens håndtering af det værgemål, som i 13 år betød, at popikonet havde begrænset kontrol over sit eget liv. Spears’ far og tidligere værge, Jamie Spears, har i den forbindelse fået en stor del af opmærksomheden, men nu har sangeren delt sine tanker om, hvem der i virkeligheden bærer skylden, skriver BBC. Der er tale om musikerens moder, Lynne Spears.

”Hvad folk ikke ved er, at min mor er den, som gav [min far] idéen. Jeg vil aldrig få de år tilbage… Hun ødelagde på hemmelig vis mit liv,” skrev sangeren i et nu slettet Instagram-opslag.


”Du ved præcist, hvad du gjorde. Min far er ikke klog nok til nogensinde at tænke på et værgemål, men i aften vil jeg smile, velvidende at jeg har et nyt liv foran mig,” tilføjede musikeren.

Spears nævnte desuden sin tidligere business manager Lou Taylors navn og beskyldte hende for at have været med til at arrangere værgemålet. Ifølge BBC har hverken Lynne Spears eller Lou Taylor kommenteret sagen.

Jamie Spears efterspurgte for nylig en ”øjeblikkelig” og ”ubetinget” afslutning på værgemålet, som ellers er sat til at få sin afgørelse til en høring den 12. november.


”Jamie elsker sin datter og støtter hende betingelsesløst. Punktum,” udtalte Jamies advokater i retten, citeret af BBC.

Ved udgangen af september valgte en domstol i Los Angeles at suspendere Jamie Spears som værge for sin datter med øjeblikkelig virkning, idet den daværende situation ”[afspejlede] et giftigt miljø”. Den autoriserede revisor, John Sabel, blev i stedet udvalgt til at overtage de relevante dokumenter om musikeren.

LÆS OGSÅ: #FreeBritney – med fra hvad?


Selv hvis værgemålet endeligt ophører den 12. november, er det meget muligt, at det ikke bliver enden på konflikten mellem Britney og faderen, Jamie Spears. Britneys anklager, Mathew Rosengart, har nemlig anklaget Jamie for ”økonomisk uredelighed” og for at ”høste millioner af dollars gennem sin datters ejendom”.

Rosengart har desuden lovet en ”top-til-bund” undersøgelse af dokumenter, som vedrører Jamies håndtering af værgemålet. Som det ser ud nu, tyder det på, at Jamie Spears er villig til at udlevere alle dokumenter, der vedrører sagen.

Tidligere denne måned takkede Britney Rosengart for at have ”hjulpet med at forandre [sangerens] liv” i et Instagram-opslag, hvor hun desuden kritiserede sin families håndtering af værgemålet.


Spears indrømmede for nylig, at hun – til trods for glæden over sin voksende frihed – også er bange for, hvad der venter forude.

LÆS OGSÅ: Glad Britney Spears er bange for friheden

ANNONCE