Nyhed

Nyt album fra Noah Carter

GAFFA.dk – alt om musik

Albummet har en række markante navne i producerstolen og som gæsteoptrædener

Fredag den 26. november er Noah Carter klar med sit tredje studiealbum, som bærer titlen Carter The Kid. Albummet er produceret af nogle af landets markante hiphop- og r&b-producere og byder desuden på gæsteoptrædener fra blandt andre Hans Philip, Jeuru og School of X.

Albummets temaer er mange og forskelligartede, mens rapperen bevæger sig fra det største overskud til styrtet mod afgrunden, fortæller en pressemeddelelse fra musikselskabet United Stage. Desuden kommer kærlighedens gode og onde facetter i fokus.


”Jeg har ikke noget overordnet tema for det her album. Carter The Kid er Carter The Kid! Der er ups and downs i livet, som har fundet vej ind på de her sange. Det er en pose blandede bolsjer – et hav af forskellige moods, man kan dykke ned i,” fortæller Noah Carter i en pressemeddelelse.

Carter har arbejdet sammen med producer Jens Ole McCoy på sine seneste to album, og McCoy er ligeledes en del af det nye projekt sammen med sin tidligere Ukendt Kunstner-makker, Hans Philip, der gæsteoptræder på nummeret ”Free Solo”.

I producerstolen finder man endvidere Asmus og Emil Harm (TopGunn, Icekiid), T&O (Benny Jamz, Kesi), Tais Stausholm (Sivas, Lord Siva) og Christian Rohde (Hans Philip, Coco O.).


LÆS OGSÅ: Dansk hiphop har en fremtid med Noah Carter

Albummet markerer rapperens første samarbejde med produceren Hennedub siden debutsinglen ”Do You”. Her er tale om singleforløberen ”Dirty Disco”, hvor også Rasmus Littauer, kendt som School of X, bidrager. Sidstnævnte har desuden produceret et nummer og medvirker på yderligere to af pladens sange.

”Jeg går way back med alle, jeg har med på det her album. Mødte for eksempel Rasmus tilbage i 2016 og har været fan af School of X lige siden. Jeg sendte ham en demo, og han kom tilbage med et omkvæd, der gav tracket en helt anden dimension. Det blev til ”Dirty Disco”,” fortæller Carter.


Noah Carter udgav sin debutsingle, ”Do You”, i 2016 via Soundcloud. Et år senere udkom debutalbummet Couch Dreams, som blev modtaget med flotte fem ud af seks stjerner fra GAFFAs anmelder.

I 2018 var Carter klar med opfølgeren, 2nd Demo. Denne gang blev det til fire ud af seks stjerner fra GAFFAs side. Albummet var desuden at finde på GAFFAs liste over de 10 bedste danske albums fra 2018. Musikalsk forener rapperen beat-tung hiphop med r&b.

For ti år siden modtog Carter en treårig fængselsstraf, hvilket medførte, at man i mange numre fra Danmarks rap- og hiphop-miljø kunne høre linjen ”Fri Noah Carter”.


LÆS OGSÅ: Rosegold udiver single med Noah Carter fra kommende album

ANNONCE