Nyhed

The Antlers kommer til Danmark

GAFFA.dk – alt om musik

Med sig tager de nyeste udgivelse fra 2021, albummet Green to Gold

Det amerikanske indie-rockband The Antlers udgav i starten af 2021 deres første album i syv år. Den længe ventede plade fik titlen Green to Gold, og det er den, bandet nu tager med på turné. The Antlers kan opleves på Bremen Teater i København den 30. marts 2022, hvor de spiller nye og forhåbentlig også et par gamle numre. 

”Det nye album var skrevet til de lyse søndags-morgentimer og bød på hudløst ærlige beretninger fra frontmand Peter Silberman, der havde dokumenteret de sidste to år af sit liv og kanaliseret dem råt og upoleret ind i de 10 nye sange.”


Således er det nye album beskrevet i en pressemeddelelse. Den Brooklyn-baserede duo fik deres store gennembrud i 2009 med albummet Hospice. Her synger Peter Silberman om forholdet mellem en hospice-medarbejder og en kvindelig patient, der lider af terminal knogle-kræft. GAFFA gav tilbage i 2009 albummet fem ud af seks stjerner og bemærkede følgende:

”Hospice er et 52 minutters narrativ, lyrisk smukt sammenvævet, om tilstanden i to dimensioner, mellem liv og død, mellem drøm og morfindvale, som den udleves på en hospitalsgang. ”

The Antlers består af Peter Silberman, der skriver bandet sange og synger dem samt Michael Lerner på trommer. Bagkataloget tæller i alt seks studiealbum, nemlig Uprooted (2006), In the Attic of the Universe (2007), Hospice (2009), Burst Apart (2011), Familiars (2014), og nyeste skud på stammen, Gold to Green (2021). Mange af pladerne, inklusive gennembruddet Hospice, er optaget i frontmand Peter Silbermans soveværelse.


Når The Antlers giver koncert til foråret, bliver det deres første besøg i Danmark siden 2019, hvor de spillede to udsolgte koncerter på Hotel Cecil i anledning af 10-års jubilæet for netop Hospice.

Billetsalget starter den 17. november klokken 10.00 lige her.

Kom i stemning med nummeret "It Is What It Is" fra bandets nyeste album Green to Gold:

ANNONCE