Nyhed

The Who genudgiver hovedværk - med masser af ekstramateriale

GAFFA.dk - alt om musik

På Instagram har Pete Townshend givet en rundvisning i sit studie og fortalt om den kommende jubilæumsudgave af The Whos klassiker Who's Next

Pete Townshend fortalte i et firedelt videoopslag på Instagram, via sin "yaggerdang"-konto, at han har brugt tre dage i sit studie, hvor han har arbejdet indtil klokken fem om morgenen på "The Who-demoerne til Who's Next / Lifehouse-genudgivelsen, der udkommer næste år”. Se Pete Townshends videoer i Instagram-opslaget nedenfor.

Artiklen fortsætter efter opslaget


 
 
 
 
 
Vis dette opslag på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af pete townshend (@yaggerdang)

Who's Next / Lifehouse-genudgivelsen består af The Whos ikoniske plade fra 1971 Who's Next og optagelser til Lifehouse, som er en uudgivet rockopera, Townshend arbejdede på on/off gennem flere år, oplyser Super Deluxe Edition.


I Instagramvideoerne giver Townshend et kig ind i maskinrummet og fremviser sit set-up, som han for sjovt fortæller, at han "skammer sig over". Set-uppet, som han har brugt til at arbejde på gengudgivelserne, består af en gammel Studer 8-track maskine, der er forbundet til noget Dolby-gear, fordi gamle The Who-optagelser blev lavet med Dolbys støjreduktionssystem.

Senere giver Pete Townshend et glimt af nogle gamle demobånd med Lifehouse-materiale, hvor "Bargain", der endte som nummer to på Who's Next, og "Ambition", "en sang, vi prøver at genoprette" fremgår. Han viser også et bånd med nogle 8-spors hjemmedemoer, inklusive "Too Much of Anything" og en lang version af "Baba O'Reily" uden vokal.

Han fortæller også, at genudgivelsen skulle være udkommet i år 2021, hvor Who's Next fylder 50, og afslutter med et skævt smil: "Hvis jeg ser lidt smadret ud... så er det fordi, at jeg er det! Godnat".


The Who er et engelsk rockband fra London, der i sin klassiske opsætning bestod af guitarist og sangskriver Pete Townshend, sanger Roger Daltrey, bassist John Entwistle og trommeslager Keith Moon. Gruppen fik som en del af Den Britiske Invasion stor succes med deres debutplade The Who Sings My Generation fra 1965 og har siden etableret sig som et af det største britiske rockbands nogensinde.

LÆS OGSÅ: Pete Townshend debuterer som romanforfatter

Giv Who's Next af The Who et genlyt lige her:


ANNONCE