Nyhed

VIDEOPREMIERE: Albert inviterer til efterfest, som er alt andet end monogam

GAFFA.dk - alt om musik

Videoen hører til singlen "Monogamia", der er fra Alberts første soloprojekt

Magnus Albert Wanscher, der er bedst kendt som Albert fra Benal, har for en lille uges tid siden udgivet sit første soloprojekt. Det selvbetitlede album er et elektronisk værk, som omhandler alle de
store følelser fra ungdomsårene.

Nu er der landet en musikvideo til en af pladens sange, "Monogamia". Videoen præsenterer albummets tematik om ungdommen gennem en vild efterfest, og du kan se hele musikvideoen nederst i artiklen.


I en pressemeddelelse oplyses det, at Albert afholdt en falsk efterfest med nogle venner, da de skød videoen. Derudover oplyses det, at festen blev afholdt i en københavner-lejlighed, hvor der var plads til at udfolde sig på ungdommelig, sensuel og knap så monogam manér. 

"Vi gik jo så vidt, at vi faktisk holdt "den falske fest", som man kan se på coveret. Vi inviterede en
masse dejlige, skøre mennesker, som bare mødte op og holdt en fest. Det er lyden af høje hæle, der
hamrer ned i trægulv, jeg kan huske fra den dag. Det var totalt for at komme ind i stemningen –
hvis det skal gøres, skal det gøres rigtigt," fortæller Albert i en pressemeddelelse.

På Alberts debutplade optræder også en række anerkendte kunstnere fra den danske musikscene. Blandt andre Mads Bo Iversen (Phlake), Nicholas "Kidd" Westwood og Tobias Rahim kan høres på pladen. Og sidstnævnte er faktisk også med på "Monogamia". Det er nemlig Rahim, der agerer spansk mafioso med en high-pitched vokal. 
 
"Det har været en måde at hive dem ud af deres kasser på – at give dem nyt tøj på og mærke, hvor
meget de godt gider det og måske går og tørster lidt efter at lave noget, der er helt anderledes,"
fortsætter Albert. 


Albummet, der er produceret i TABU Studio i samarbejde med Rune Rask, Olle Häggberg og Emil Simonsen, fik fire stjerner af GAFFAs anmelder, som også gav "Monogamia" stor ros med på vejen: 

"Albummets højdepunkt må være den hidsigt galoperende latin house-ting "Monogamia". Det er en fryd at blive revet rundt mellem et monotont gentaget sample og så det overskrålet spanske, som blev verdenskendt med Daddy Yankees "Gasolina". Kontrasten mellem det afrundede beat og den afsindige vokal, der må formodes at komme filtreret fra Tobias Rahim, gør nummeret til en overgearet og blæret lytteoplevelse, der varer lige så lang tid, som den behøver."

LÆS OGSÅ: Kunsten at danse på egne ben


Se musikvideoen til "Monogamia" af Albert lige her: 

ANNONCE