Nyhed

Aurora skal optræde til specialevent under FN’s klimakonference

GAFFA.dk – alt om musik

Alt overskud fra begivenheden går til udvalgte velgørenhedsorganisationer

Den norske sanger og sangskriver Aurora skal optræde som headliner til et special-kulturevent i forbindelse med, at FN’s klimakonference COP26 finder sted i Glasgow næste måned, skriver NME.

Klimakonferencen begynder den 31. oktober og afsluttes den 12. november. Konferencen har til formål at ”bringe parterne sammen for at fremskynde indsatsen i forhold til at nå målene i Parisaftalen og FN’s rammekonvention om klimaændringer.”

UMA Entertainment Group har i forbindelse med konferencen arrangeret et not-for-profit specialevent, som vil byde på paneler, talks og live musik. Alt overskud fra begivenheden går til Brian Enos EarthPercent – en velgørenhedsorganisation som arbejder for, at musikindustrien kan støtte organisationer, der beskæftiger sig med klimaet – samt en række udvalgte velgørenhedsorganisationer i Glasgow.

Begivenheden er en del af Beyond the Green, der beskrives som ”en tredages fringe-festival, der fejrer musik og kunst, bæredygtighed og plantebaserede løsninger med ønsket om en renere, grønnere og sundere planet."

Aurora udgav senest singlen ”Cure for Me” tidligere på året, der handler om at lade folk være, som de er, og som er en kommentar til folk, der stadig mener, at homoseksualitet kan kureres gennem terapi. Sangeren har desuden albummet The Gods We Can Touch på vej, et album som er sat til at udkomme næste år.

LÆS OGSÅ: BEDST LIGE NU: 12 nye og håndplukkede tracks

Også Sam Fischer og BEMZ skal optræde til specialeventet, sidstnævnte med et dj-sæt, imens Andy Cato (Groove Armada), Sarra Wild og Darwin skal optræde til begivenhedens after-show.

”Vi glæder os over at være vært for denne begivenhed under det historiske COP26-miljøtopmøde. Virkeligheden ser sådan ud, at klimaforandringerne påvirker hver enkelt af os, og der findes utrolig mange muligheder inden for underholdningsindustrien for at bidrage til at øge den positive kulturelle indvirkning,” udtaler Tara Borna, som er Global Marketing Director hos UMA Entertainment Group.

UMA Entertainment Group er et underholdningsfirma, som arbejder for at fremme sociale initiativer og miljømæssig bæredygtighed gennem musik, live events, broadcasts og teknologi.

LÆS OGSÅ: Roskilde Festival arrangerer ny festival – om bæredygtig forandring

Lyt til Auroras "Cure for Me" her:

ANNONCE