Nyhed

Fed Fredag i Tivoli Friheden offentliggør de første navne

GAFFA.dk – alt om musik

Koncerterne til Fed Fredag i Tivoli Friheden vil finde sted på parkens nybyggede scene

Allerede nu kan Fed Fredag løfte sløret for de første fire navne på plakaten, når næste års sommerkoncertrække løber over stablen i Tivoli Friheden i Aarhus. L.O.C, Tv-2, Tina Dickow (billedet) og Kesi vil til næste år stå på den helt nybyggede udendørsscene, der er bygget til  fredagsfester i parken. De første fire navne bliver en del af et program, der kommer til at tælle 19 musiknavne i alt.

Den populære aarhusianske musiktradition Fed Fredag i Tivoli Friheden vender tilbage næste år med fuld kapacitet. Den nye scene, der vil stå klar til koncerterne begynder, har plads til 17.000 gæster, og Tivoli Friheden lover markant bedre visuel- og lydmæssig oplevelse.


Tre ud af fire af de netop offentliggjorte navne har deres rødder i Aarhus. Både L.O.C, Tina Dickow og Tv-2 har nemlig deres oprindelse i eller omkring byen. Aarhus V’s L.O.C er lige nu aktuel med sit nye album FUCK L.O.C, der udkom 20 år efter debutpladen Dominologi. Folkekære Tina Dickow har for nylig annonceret, at hun kommer til at turnere med sit kommende første dansksprogede album, som Fed Fredag formodentlig også får en bid af.

Den danske rapper Oliver Kesi Chambuso har siden sin debut i 2011 sat præg på den danske hip-hop- og grimescene under kunstnernavnet Kesi, sammen med navne som Gilli, Sivas og Benny Jamz. Sidste navn på plakaten i denne omgang er Verdens Lykkeligste Band, Tv-2, der har været en del af den danske musikscene siden 1981, og derfor i år kan fejre 40-års jubilæum.

Det fulde program vil blive offentliggjort løbende, og koncertbilletter vil snart komme i salg.


LÆS OGSÅ: Tina Dickow annoncerer nyt album på dansk – og turné

Varm op til næste sommers koncerter med det nye L.O.C.-nummer "Milkshake" fra albummet FUCK L.O.C herunder. 


ANNONCE