Nyhed

Feel Freeze spiller deres sidste koncert – takker af med ny ep

GAFFA.dk – alt om musik

Ifølge duoen er tiden kommet til at åbne op for nye projekter

Electropop-duoen Feel Freeze har netop annonceret, at de spiller deres foreløbigt sidste koncert den 4. november i Stengade i København. Gruppen udgiver desuden ep’en Holding Our Breaths Awaiting The Future i starten af 2022, og de nye sange præsenteres live for første gang til afskedskoncerten.

Den kommende ep er co-produceret af Peachlyfe, som også slutter sig til duoen på scenen til den københavnske koncert, som desuden også ser Emily Holm Nyhuus fra Reveal Party agere support.


Feel Freeze består af Raymonde Gaunoux og Mathias Vinther, der har besluttet at afrunde projektet med udgivelsen af den nye ep, blandt andet for at give plads til nye projekter, herunder begge kunstneres soloprojekter. Idet Ray flytter til USA til december 2021, bliver koncerten gruppens sidste på dansk grund.

”Det har været en svær og følelsesmæssigt omfattende beslutning, og vi har stadig en stor kærlighed til hinanden, Feel Freeze og jer, vores lyttere, som vi har delt så mange gode oplevelser med. Men nogle gange skal man lukke en dør for at åbne fremtiden op, og i tilblivelsen af den nye ep har vi indset, at nu er den rette tid til det,” udtaler duoen i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: THE QUEER ISSUE: Hvordan er man repræsentant for en hel befolkningsgruppe?


Feel Freeze er signet hos det svenske label Icons Creating Evil Art, som har udgivet både ep’en Future Emotions In A Digital Heart fra 2016 samt gruppens debutalbum, Feathers & Scars, fra 2018. Ifølge GAFFAs anmelder levede debutalbummet ikke op til det fulde potentiale, hvorfor det ikke kunne blive til mere end en middel karakter på tre ud af seks stjerner.

Debutalbummet modtog dog flot kritik fra de engelske magasiner Clash Magazine og The Line of Best Fit og førte til store interviews med Wussymag (USA), Gay Star News (Storbritannien) og DR. Gruppens numre er desuden blevet spillet flittigt af blandt andet P3, P6 Beat, BBC Music 6 og BBC 2, og deres sange er sync’et til tv-serier som All American (HBO) og Ondt I Røven (TV2).

Duoen havde deres live-debut på Spot Festival i 2014 og har siden turneret i hele verden. Ovenpå udgivelsen af debutalbummet blev bandet desuden booket til at spille til flere Pride-events i både Danmark og Europa – herunder også på hovedscenen til Copenhagen Pride 2018 som support for Anne Linnet.


Med et fokus på normbrydning og diversitet er gruppen særligt kendt for deres liveoptrædener, og således er der noget at se frem til, når Feel Freeze takker af – i hvert fald for nu – med koncerten i Stengade.

Raymonde Gaunoux var i øvrigt på forsiden af GAFFAs Queer Issue fra august 2021

LÆS OGSÅ: THE QUEER ISSUE: Hvordan er man repræsentant for en hel befolkningsgruppe?


Billetter til koncerten er i salg og kan købes lige her.

Bliv klar med videoen til "Let Go!":


ANNONCE