Nyhed

Liam Gallagher tilføjer ekstra Knebworth-koncertdato

GAFFA.dk - alt om musik

Den ekstra dato er blevet tilføjet på grund af stor efterspørgsel

For præcis en uge siden offentliggjorde Liam Gallagher datoen for det kæmpe Knebworth-show, han skal spille den 4. juni 2022. Nu har Oasis-sangeren annonceret endnu en dato på den ikoniske koncertplads.

Den ekstra dato, fredag den 3. juni 2022, er blevet tilføjet i forbindelse med, at pre-sale billetterne til Gallaghers originale Knebworth-dato blev solgt hurtigere end forventet, skriver NME. Knebworth har gennem årene dannet ramme om en lang række store koncerter - herunder Oasis' legendariske optræden for 250.000 mennesker tilbage i 1996.

Gallagher offentliggjorde den nye, ekstra dato på sine sociale medier, hvor han skrev:
"Jeg vil gerne takke alle dem, der købte billetter til min Knebworth koncert. Jeg fucking elsker og tilbeder jer. Hvis i ikke fik en billet, så spiller jeg én aften til. Det her er historie, c'mon you know LG x." 

Koncerterne afholdes også i forbindelse med, at det er 25 år siden, at Oasis spillede i Knebworth. Det bliver de største shows i Liam Gallaghers solokarriere til dato.

Lørdag den 4. juni får Gallagher support af Kasabian, Michael Kiwanuka, Fat White Family og Goat Girl. Imens det indtil videre kun er Kasabian, der er offentliggjort som support fredag den 3. juni. Flere navne vil blive annonceret løbende.

Udover koncerterne annoncerede britpop-stjernen også for nyligt sit kommende album C’mon You Know, som bliver det tredje soloalbum i rækken og er sat til at udkomme den 27. maj 2022. 

LÆS OGSÅ: Liam Gallagher annoncerer nyt album og kæmpe Knebworth-koncert

I september 2021 udkom koncertfilmen Oasis – Knebworth 1996, der dokumenterer den ikoniske koncert for 25 år siden. I videoen kan du opleve deres Knebworth-fremførelse af "Champagne Supernova", der fremgår på albummet (What's The Story) Morning Glory? fra 1995.

ANNONCE