Nyhed

Nik & Jay udskyder arenakoncerter til 2022

GAFFA.dk - alt om musik

Popduoen udskyder deres Længe Leve Drømmene Tour af personlige årsager 

Nik & Jay har oplyst på deres Instagram-profil, at de er blevet nødsaget til at rykke de fire koncerter, inklusive den udsolgte koncert i Royal Arena, som de skulle have spillet i november 2021. De uddyber, at det er af personlige og logistiske årsager, at de udskyder datoerne. Koncerterne er blevet rykket frem til maj-måned i 2022.

I Instagram-opslaget skriver Nik & Jay: "I skal vide, vi har det godt, glæder os helt vildt og håber I har mod på at vente lidt endnu. Tak for jer og tak til alle der har holdt fast i jeres billetter," og afslutter med et hjerte. Det er anden gang, at deres Længe Leve Drømmene Tour bliver udskudt. Turnéen skulle oprindeligt have fundet sted i 2020, men grundet coronarestriktioner valgte duoen at flytte datoerne.

I Instagram-opslaget skriver Nik & Jay også, at man er velkommen til at beholde sine nuværende billetter, da de også gælder for de nye datoer. Dog er det også muligt at få billetten refunderet hos billetudbyderen Ticketmaster, hvis det ønskes.  

Nicklas Petersen og Jannik Thomsen fik stor succes på den danske musikscene tilbage i 00'erne, særligt med deres to første album, Nik & Jay fra 2002 og 2  fra 2004. De har i alt udgivet seks albums, hvoraf det seneste, Længe Leve Drømmene, fra 2019 fik fire ud af seks stjerner af GAFFAs anmelder. 

De nye koncertdatoer:
06.05.2022 - Aalborg, Aalborghallen
07.05.2022 - Aarhus, Ceres Arena
12.05.2022 - Odense, Jyske Bank Arena
13.05.2022 - København, Royal Arena (Udsolgt)

LÆS OGSÅ: KOMMENTAR: Livemusikkens fremtid er også dit ansvar

Imens du venter, kan du passende give Nik & Jay-klassikeren "Hot" fra 2003 et genhør: 

ANNONCE