Nyhed

Odense får ny venuefestival

GAFFA.dk – alt om musik

Resonator vil præsentere publikum for musik fra hele verden

Den 9.-13. november 2021 løber den odenseanske venuefestival Resonator af stablen for første gang.

Over fem dage vil du på seks scener kunne opleve musik fra alle verdenshjørner - herunder Argentina, Danmark, Frankrig, Holland, Marokko, Tyrkiet, Senegal, Sverige og Sydkorea.


Bag festivalen står det digitale medie af samme navn, som dækker historier og musikalske traditioner på det lokale, nationale og globale plan.

Med et fokus på rootmusik dykker Resonator ned i musikken gennem podcasts, interviews og artikler. Resonator beskæftiger sig med musik på tværs af digitale og fysiske muligheder, og én gang om året præsenteres en fysisk begivenhed i form af festivalen, som finder sted i eventyrets by, Odense, hvert år i november.

”Du behøver ikke kende musikken på forhånd eller de traditionelle dansetrin. Du skal bare have lyst til at opleve – og du skal være nysgerrig. Hvis du går med på den præmis, så tør jeg godt love, at du ikke går skuffet derfra,” udtaler Sofie Holst Hansen fra Resonator.


Følgende kunstnere er indtil videre at finde på festivalens program:

Gaye Su Akyol (TR)

Yin Yin (NL)


Etran de l’Aïr (NE)

Da:lum (KR)

Avalanche Kaito (BF/B)


Guiss Guiss Bou Bess (F/SN)

Acid Arab (F)

Electric Jalaba (MA)


Craig Leon (US/UK)

AySay (DK/TR)

LÆS OGSÅ: Her behøver man ikke klappe på to og fire


Resonator udfolder sig på Dexter, Frølageret, Magasinet, Posten, PåTaget og Studenterhus Odense og udgør på den måde et unikt og nyt samarbejde på tværs af de odenseanske spillesteder.

Festivalen er blevet til i et fællesskab og samarbejde mellem Kulturmaskinen, Posten, PåTaget, Second to the Left, Studenterhus Odense og Tempi samt en række creators.

Hold øje med Resonators hjemmeside, hvor der løbende vil blive offentliggjort koncerter, workshops og aktiviteter.


Partoutbilletter kan købes lige her.

LÆS OGSÅ: Spot Festival 2022 får en dato – sætter gang i Early Bird-billetsalg

ANNONCE