Nyhed

Guddommelig komedie i København

GAFFA – alt om musik

Britiske The Divine Comedy gæster Bremen Teater til april

The Divine Comedy med Neil Hannon i front har efterhånden mere end 30 år på bagen og kan se tilbage på i alt 12 studiealbum og hits som "National Express" og "Something for the Weekend". Nu er gruppen undervejs med et opsamlingsalbum og en retrospektiv turné, som også bringer dem til København til foråret.

The Divine Comedy kan opleves på Bremen Teater den 7. april 2022, og billetterne sættes til salg den 17. september klokknen 10. Det er Hannon og kompagnis første koncert herhjemme siden 2017, hvor The Divine Comedy besøgte Lille Vega.

GAFFA har talt med Neil Hannon ad flere omgange - blandt andet i 2016, hvor det blev til en snak om blandt andet vanskelighederne ved at leve af musik i en streamingtid. "Hvis markedet fortsat vil have musik af en vis kvalitet, bliver de simpelthen nødt til at betale noget mere for musikken," udtalte Hannon dengang og uddybede:

"Man tjener jo latterlig lidt via streaming. Det er ingenting. Så siger folk, at bands bare kan tjene pengene ved at turnere, men jeg ved af erfaring, at man ikke skriver god musik ude på landevejene. Der er kun et begrænset antal interessante sange, der kan skrives om at knalde groupies. Bands skal have tid og ro til at fordybe sig, ellers bliver musikken også derefter".

LÆS OGSÅ: The Divine Comedy - Man kan kun skrive et vist antal interessante sange om at knalde groupies

Varm op med "Something for the Weekend" fra 1996:

ANNONCE