Nyhed

Norsk indiepopfavorit til Danmark

GAFFA - alt om musik

Highasakite med Ingrid Håvik i front indtager Vega  til april

Til næste år kan norske Highasakite fejre ti års jubilæum for sin dannelse i Trondheim i 2012. Det norske ensemble startede som en duo med vokalist Ingrid Håvik og trommeslager Trond Bersum, mens de begge studerede på Trondheim Jazz Conservatory. Siden er yderligere fire medlemmer kommet til, og det er blevet til i alt fire album og koncerter ved blandt andet Iceland Airwaves og på Øya Festivalen.

Til foråret kan man så opleve Håvik og kompagni i København, når Highasakite for første gang besøger Store Vega på Vesterbro den 22. april 2022. Billetterne koster 215 kroner, og sættes til salg den 3. september 2021 klokken 10.


Higasakite har senest været aktuel med dobbelt-ep'en The Bare Romantic, som udkom i to dele i 2019 og '20. Deres sidste fulde album er Uranium Hear fra 2019. Da GAFFA i sommeren 2015 bad Lydmor om at sammensætte en playliste med sine aktuelle favoritter, plukkede hun blandt andet Higasakites sang "Lover, Where Do You Live?"

LÆS OGSÅ: Min playliste: Det lytter Lydmor til lige nu

"Sends shivers down that spine. Åbningen på denne sang virker så umiddelbar og hudløs, at man kun kan lægge sig for fødderne af Ingrid Helene Håvik og lade hendes længsel fylde det hele i et par stjålne øjeblikke", lød det fra Lydmor om de norske kollegers sang.


LÆS OGSÅ: Highasakite-interview: Der er ikke noget, der er for mærkeligt

Varm op med "Lover, Where Do You Live?"


ANNONCE